Filmové novinky 2018: Láska, děs, humor, sex II. - Gabux

Filmové novinky 2018: Láska, děs, humor, sex II.

by - 19:22



Tímto dílem tahle minisérie bude končit, ale doufám, že se vám líbila! První díl tohoto seriálu najdete zde a my se můžeme s klidným svědomím pustit do druhého. Není na co čekat, jdeme na to!



Bohemian Rhapsody



Žánr: Hudební, životopisný, drama
Info: Velká Británie/USA, 2018, 134 minut
Oficiální obsah:
Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě. Snímek mapuje raketový vzestup nekonvenční skupiny prostřednictvím jejich revolučního zvuku a ikonických písní, jako jsou „We Will Rock You“, „We Are the Champions“ nebo právě „Bohemian Rhapsody“. Jejich příběh začíná bleskovým startem, pokračuje neřízenou životní spirálou a vrcholí nezapomenutelným, strhujícím vystoupením na koncertu Live Aid v roce 1985. Na jeho pódiu Queen v čele se rtuťovitým Freddiem předvedli jednu z největších show v historii rocku. Jejich hudba byla a stále je ohromnou inspirací pro celý svět.



Můj názor:
Emoce, emoce, emoce. Tenhle film ve mě vyvolal víc emocí, než jsem si myslela, že je možné. Tohle je úžasná oslava individualistické potrhlosti a toho, že je důležité stát si za svým. Film byl vtipný, smutný, svěží, depresivní, radostný, bolestivý a takhle bych mohla pokračovat dál. Takový je totiž život. Krásně nám zde vypráví o vzniku slavných hitovek a k tomu zde máme spoustu vztahových linek, které jsou neméně zajímavé. Mercury se se svými blízkými zapsal do historie a mně se nechce věřit, že to i v reálu bylo takhle filmově osudové a že pro něj vždy byla nejdůležitějším člověkem v životě exmanželka. Až na to, že na většina z toho bude asi reál. Film ani chvilku nenudí. U toho závěrečného koncertu mi možná ukáplo pár slz.
Obsazení bylo geniální. Obzvlášť Rami Malek se blýsknul. Věřím, že to pro něj byla výzva a myslím, že to zvládl na jedničku. Omotá si vás totiž kolem prstu. I zbylé obsazení bylo skvělé a musím uznat, že si jsou i dost podobní s lidmi, které herci představovaly!
O tomhle filmu slyšel naprosto každý. Člověk by musel být hluchý, aby ho minul. A stojím si za tím, že tento film si veškerou pozornost právem zaslouží. Film se líbí lidem napříč generacemi a já se ničemu nedivím. Já moc nemám ráda životopisné filmy. Ale tohle byl ten nejlepší životopisný hudební film, jaký jsem kdy viděla.
Jasná jednička s hvězdičkou. A podtržená k tomu!

Úžasňákovi 2

(Incredibles 2)


Žánr: Akční, dobrodružný, animovaný
Info: USA, 2018, 118 minut
Oficiální obsah:
Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní.



Můj názor:
Klobouk dolů před tvůrci. Muselo být dost těžké navázat na naprosto dokonalou jedničku. A ještě ke všemu po takové době. Jednička je samozřejmě o něco lepší, ale dvojka je vtipná, záživná, svižná a něčím zase nová. Jistě, tlačí se dopředu momentální moderní témata, ale ani to není na škodu. Máme zde silnou ženskou hrdinku, větší roli dětských hrdinů (což byl skvělý krok!) a pan Úžasňák se nám stal mužem v domácnosti. Najdete zde opravdu hodně vtipných a reálných životních situací a zároveň i hodně akce. Děj je možná předvídatelnější, ale to mi osobně příliš nevadilo. 
Postavy jsou stále věrné svému charakteru a jsou stále naprosto dokonalé. Nejvíc mě bavil táta Úžasňák s jeho snahou se postarat o děti! A samozřejmě Jack-Jack!
Tuhle animovanou pohádku si nenechal ujít snad nikdo z mé generace, kdo miloval jedničku. A dobře uděla. Film je opravdu kvalitně zpracovaný. Rozhodně dvojka neudělala žádnou ostudu jedničce. 
Za mě jednička! 

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
(Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)



Žánr: Dobrodružný, rodinný, fantasy
Info: Velká Británie/USA, 2018, 134 minut
Oficiální obsah:
Na konci prvního filmu KOKUSA (Kouzelnícký kongres USA) zajme s pomocí Mloka Scamandera (Eddie Redmayne) mocného černokněžníka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Grindelwald ale splnil svou hrozbu, že uteče z vazby, a začal shromažďovat své stoupence, z nichž většina vůbec nic netušila o jeho skutečných cílech: připravit vládu čistokrevných čarodějů nad všemi nemagickými bytostmi. Ve snaze zmařit Grindelwaldovy plány, Albus Brumbál (Jude Law) získá svého bývalého studenta Mloka Scamandera, který souhlasí s tím, že pomůže, aniž by si uvědomoval, jakému nebezpečí se tím vystavuje. Bitevní linie jsou vytyčeny a ve stále více znesvářeném světě čarodějů je podrobena zkoušce láska a loajalita, dokonce i mezi nejvěrnějšími přáteli a rodinou.


Můj názor:
Můj názor tady nebude moc oblíbený, protože mně se dvojka líbila o něco málo více jak jednička. Přibylo akce, takže mě to vtáhlo a už nepustilo. Já vím, že tohle byl ukázkový vycpávkový díl, ale mě fakt bavil. Setkáme se znovu s Bradavicemi, mladým Brumbálem a hlavně našimi oblíbenými hlavními postavami. Díl je plný magie a tím pádem efektů a dozvěděli jsme se zase pár drobností o našich nových postavách. 
Když už jsem mluvila o těch postavách, tak nejvíce miluju Jacoba. To je prostě naprosto dokonalá postava. Mloka mám taky ráda. Je to sympaťák, co má radši zvířata než lidi. Ale Jacob je Jacob. A v tomhle díle mě zaujal ještě Nicolas Flamel. Jen se ve filmu mihl, ale byl kouzelný. A dokonce jsme si mohli všimnout Kamene mudrců. Ještě jedna věc mě ohledně postav v tomto díle potěšila. Grindelwalda ve vzpomínkách hraje správně Jamie Campbell Bower. Takže jsem nadšená. Ale stále bych ho nejraději viděla celkově v roli Grindelwalda místo Deppa a to říkám jako člověk, který Deppa miluje. Jen mám jednu obrovskou výtku - co tu sakra dělá Minerva?! Ta v té době ještě nežila.
Líbily se mi se mi efekty a propracovanost. Ale možná jsem ovlivněná tím, že naprosto miluju světa Harryho Pottera. A ano, předpokládá se, že znáte Harryho Pottera křížem krážem. I když je trochu cítit, že příběhu chybí knihy jako podklad.
Za mě jasná jednička s hvězdičkou. 

Zrodila se hvězda
(A Star Is Born)



Žánr: Drama, romantický, hudební

Info: USA, 2018, 136 minut
Oficiální obsah:
Hlavní roli v dechberoucím romantickém dramatu Zrodila se hvězda hrají Bradley Cooper a Stefani Germanotta, kterou ovšem celý svět lépe zná pod jejím uměleckým pseudonymem jako hudební superstar Lady Gaga. Pro čtyřnásobného držitele nominace na Oscara Bradleyho Coopera je tento film jeho režijním debutem. Cooper ve filmu zároveň hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který objeví neznámou talentovanou zpěvačku Ally (Lady Gaga). Když se oba vrhnou do vášnivého milostného vztahu, Jack přiměje Ally k vystupování v záři reflektorů a katapultuje ji tak ke slávě. Ale když Allyin raketový start zastíní jeho vlastní kariéru, Jack stále obtížněji nese svůj ústup z velkých pódií a o to více se potýká se svými vnitřními démony.


Můj názor:
Tenhle celý film je dlouhý a procítěný příběh dvou duší, které se hledaly až se našly. Není to veselý film. Je tam mnoho vtipného, ale i mnoho smutného. Miluju ho. Nemám k němu slov. A na konci mi ukáplo pár slziček. Příběh funguje, je uvěřitelný, dojemný a vyvolal ve mně mnoho emocí. Písničky jsou skvostem a teď už je každý zná.
Hodně mi tady sedí obsazení Lady Gagy i Bradleyho Coopera. Musím říct, že jsem o Bradleym moc nevěděla než přišel tento film. Za to Gagu miluju už dlouho a jako herečku jsem si ji už oblíbila v 5. sérii AHS. Proto mě potěšilo, že její talent neunikl i jiným. Je to skvělá herečka a úžasná zpěvačka. 
A tento film je mistrovské dílo, které shrnuje procítěný a silný příběh, úžasné herecké výkony a nádherné písničky. Tento film se jasně zapsal do seznamu mých nejoblíbenějších filmů. 
Takže za mě jasná podtržená jednička s hvězdičkou. Jeden z nejlepších filmů tohoto roku.

Vdovy
(Widows)




Žánr: Drama, krimi, thriller

Info: USA/Velká Británie, 2018, 129 minut
Oficiální obsah:
Dnešní Chicago, město špinavé brutálními zločiny a prorostlé korupcí. Čtyři ozbrojení zločinci jsou policií nemilosrdně odpraveni při pokusu o loupež hodně velkého balíku peněz. Skoro nic po nich nezůstane, jen jejich vdovy, kterým zanechají hrozivé dluhy u hodně nepříjemných věřitelů. A právě tyto dluhy, vztek a zármutek náhle osamělé ženy spojí dohromady. Pochopí, že když potáhnou za jeden provaz, dokáží všechno. Promění se na velmi schopnou údernou jednotku rozhodnutou vzít své osudy do vlastních rukou.



Můj názor:
Já na tenhle styl filmů moc nejsem, ale musím říct, že mě tento příběh dost překvapil. Je to drsný a akční film, který si nebere s ničím a nikým servítky. Ukazuje to, že i ženy dokáží být drsné, nebezpečné a vychytralé. Film má dobrou kameru i příběh, ale nečekejte nic hlubokého. Má spoustu much jako nedomyšlené věci, naprosto nereálné a nelogické chování a podobně. Ale tohle jsem si uvědomila až po filmu a ne během něj.
Postavy jsou zde silné a myslím si, že si minimálně jednu hlavní hrdinku oblíbíte. U mě se tak stalo. A to i přesto, že jsou všechny dost kontroverzní a složité. Nakonec je ale pochopíte. Herci si se svými postavami sedli a vy jim to prostě věříte. 
Ve filmu byla zajímavě vykreslená atmosféra jednoho města a jedné čtvrti. Užila jsem si to. 
Lepší dvojka. 

První očista

(The First Purge)



Žánr: Thriller, akční, horor, sci-fi
Info: USA, 2018, 98 minut
Oficiální obsah:
Přežít dvanáct hodin, během nichž pro vás nehnou prstem ani policajti ani záchranáři. To je cíl potenciálních obětí Očisty. Ti ostatní tuhle noc chtějí využít k beztrestnému vybití agrese a vyřízení účtů. Dnes večer to bude poprvé. Co se stane, nikdo neví, ale hezký pohled to asi nebude. Úspěšná hororová série od mistrů hrůzy ze studia Blumhouse přichází po třech dílech se svou první kapitolou. Vláda původně naplánovala Očistu jako svérázný sociologický experiment. Aby na zbytek roku snížila úroveň kriminality pod jedno procento, vytipovala si jednu velkou městskou čtvrť, která by se kvůli míře zločinnosti mohla s klidem přejmenovat na „Peklo“, a v ní povolila zločin. Celá oblast je samozřejmě prošpikována kamerami a národ dostává zdarma zvrácenou reality show, která však diváky příliš nebaví, aspoň zpočátku. Byť je oblast plná nebezpečných gangsterů a zvrácených úchylů, nic moc se neděje, potenciální vrazi jsou moc ostýchaví. Organizátoři projektu „naštěstí“ počítali i s tím a mají metody, jak vlnu násilí zvednout do pořádné výšky. Stačí sem zvenčí poslat pár vyzbrojených propagátorů Očisty. Je jasné, že kdo tuhle noc přežije, bude jiný, než byl před pouhými dvanácti hodinami. Jako třeba bezohledný vůdce gangu, který dá před ochranou svého byznysu přednost svým sousedům, nebo dívka, zoufale v nočních ulicích hledající bratra, který se chtěl také „zapojit“.



Můj názor:
A tohle bylo jako co? Já mám tuhle sérii ráda. Nejraději mám druhý a třetí díl. Ale tohle byla docela bída. Jakože dalo se na to koukat, ale víc rasistický film jsem ještě neviděla. Černoši jsou totiž v prvním díle vyobrazeni jako ty jediné oběti Očisty. Ale nechci jen kritizovat. Film ukazuje, že celé tohle šílenství začalo zajímavým nápadem a odhaluje, kdo s tím vším začal. Jen to teda moc nedopadlo. Celá série očisty je defakto jen béčkové vyvražďování a příběhy obyčejných lidí, kteří tuto noc chtějí přežít. Ale stejně mě na ní vždycky baví ty provokativní nápady.
Hlavní hrdinka byla sympatická a v pohodě, i když trochu trdlo, ale ten její bratr mě rozčiloval od začátku až do konce. Nejvíc jsem si oblíbila Dimitryho. Pobavilo mě, že tento černý vůdce drogového gangu byl pasován do role zachránce a spasitele slabších počestných postav.
Tenhle díl je jednoznačně nejslabší. Ale i přesto si udržel mou pozornost. Takže taková trochu hroší trojka. 


Halloween

Žánr: Horor, thriller
Info: USA, 2018, 106 minut
Oficiální obsah:
Před čtyřiceti lety dokázala Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) jako jedna z mála přežít řádění maskovaného zabijáka Michaela Myerse. Útok, který se odehrál o halloweenské noci, v ní však zanechal hluboké jizvy na duši. Od noci, během které vyšinutý mladík ubodal její přátele, jen aby mohl připravit o život i ji, se důsledně připravuje na jeho návrat. Žije v ústraní, v domě plném důmyslných pastí, zoufale si nerozumí s dcerou (Judy Greer), která ji kvůli téhle posedlosti považuje za blázna, a velmi těžce si hledá i cestu k dospívající vnučce. To vše navzdory tomu, že Myers dožívá v jedné z nejpřísněji střežených psychiatrických léčeben a možnost jeho útěku je jen teoretická. Blíží se však Halloween a všechny Lauriiny obavy se rázem zhmotní po havárii vězeňského autobusu, který převážel nebezpečné psychiatrické pacienty do nového ústavu. Některým z nich se podařilo uprchnout. Michael Myers byl mezi nimi a o svou nezdravou fixaci na Laurii nepřišel.



Můj názor:
Velkou výhodou je, že absolutně ctí originál a kdo viděl předešlý díl, tak se vrátí do těch samých ulic, chodeb i pokojů, na to stejné msítio s tou unikátní atmosférou, kterou tento známý film má. Tohle pokračování se Halloween rozhodně zasloužil. Jenže v dnešní době hororů už nestačí být jen pouhou vyvražďovačkou. Tyhle vyvražďovčky budou vždycky o stupínek níže než ty vrcholné horory, které nejsou jen strašidelné a řemeslně povedení, ale snaží se i o nějaký přesah. Ale jinak je to opravdu povedená vyvražďovačka. Michael je maskovaný stroj na zabíjení a navíc je imunní proti psychologického rozboru. Líbí se mi i vykreslení amerického předměstí a naprosto dokonale vyděšení teenageři. Nejvíce mě zaujala jedna scéna.
*SPOILER* Když Alysson narazí na kamaráda napíchnutého na plotě a hystericky běží ulicí se velmi blíží k původnímu dílu a jako bonus je to fakt brrr. *SPOILER*
Postavy jsou jinak dobré, propracované a věřím jim to, co prožívají. Za mě super obsazení.
Film je to dobrý, ale na mém hodnocení se odráží to, že já tyhle jednoduché vyvražďovačky moc nemusím. Ale tahle byla fakt dobrá. Za mě dvojka.

Rok 2018 byl prostě dost silný na dobré filmy. Doufám, že rok 2019 bude aspoň z části tak dobrý! A pokud by vás zajímalo více tipů na filmy, tak doporučuji můj instagram, kam občas dávám hodnocení filmů do stories.

Viděli jste nějaký z těchto filmů? A co na něj říkáte?



Mohlo by se ti líbit

32 komentářů

  1. Viděla jsem pouze Úžasňákovi 2, na které mám podobný názor. Jakožto film se jim fakt skvěle povedl. A s Grindelwaldovými zločiny nejsi jediná. Mně osobně se dvojka líbila mnohem více než jednička. Více mě to zaujalo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bohemian Rhapsody rozhodně patří k mým nejoblíbenějším filmům. Přesně, jak jsi psala "emoce, emoce, emoce...", tenhle film si určitě pustím znovu. Pak jsem viděla ještě Úžasňákovi 2, sdílím tvůj názor, dvojka určitě nezklamala. :) Mimochodem, děkuji za tipy, určitě se podívám na Zrodila se hvězda a na Grindewaldovy zločiny, které mě nějakým nedopatřením úplně minuly :(.

    OdpovědětVymazat
  3. Bohemian Rhapsody miluju, ten film jsem vidla už tak 15x minimálně a mohla bych se na něj dívat pořád a pořád dokola, myslím, že provedení a všechno je úplně skvělý :) zato Zrodila se hvězda mě úplně moc neuchvátilo.
    Na co se ale určitě chci podívat jsou ty Fantastická zvířata, ještě jsem nikdy žádný neviděla :)

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já ho viděla jen jednou, ale určitě si ho zopáknu :)
      Zrodila se hvězda jsem viděla už dvakrát a miluju to :D

      Vymazat
  4. Bohemian jsem stále neviděla, ale docela mě to zajímá. Pokud máš ráda Qeeny, tak je super skupina Queenies, prý hráli i královně Alžbětě na narozeninách a jsou z Česka. :) Jinak Zrodila se hvězda je moje topovka, to miluji. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem asi jediný člověk na světe, kterýmu se nelíbilo A Star is Born. No co se dá dělat! Každopádně na Bohemian Rhapsody se chystám už pěkně dlouho, ale z tvého výběru mě nejvíc zaujala dvojka Úžasňáků, jedničku jsem jako malá úplně milovala, takže bych se klidně koukla i na dvojku!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle komentářů nejsi jediný člověk :)
      Já jedničku úplně žrala!

      Vymazat
  6. Videla som prvé štyri filmy – a u mňa je Bohemian Rhapsody úplná srdcovka! Videla som ho už asi dvadsaťkrát, a stále ma nesmierne baví, dokáže ma rozosmiať a občas vyjde aj slza :D Avšak A Star Is Born ma trochu sklamalo; nie preto, že by to bol zlý film, ale skôr preto, že som dlho predtým, ako som sa dostala k pozeraniu, počúvala iba samé chvály a nadšené reakcie, a teda som čakala niečo, z čoho budem úplne paf; a film moje (priveľmi vysoké) očakávania nesplnil. Ale to však neznamená, že nebol fajn – a Lady Gaga i Bradley Cooper ma veľmi príjemne prekvapili! ❤
    SIMPLY BERENICA | Facebook Page | READ ABOUT "DOCUMENTARIES TO WATCH"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to dopadá, když se něco moc chválí. Člověk pak je ve většině případů zklamaný. :/ Ale souhlasím, že Gaga Cooper zafungovali na jedničku :)

      Vymazat
  7. Viděla jsem skoro všechny filmy až na Úžasňákovi a na Vdovy. Na Bohemian Rhapsody jsem dloooouho nešla, protože mi vadilo jak je to všude, ale když jsem to pak viděla - Bože! To je tak krásnej film <3 Fakt jsem se do toho příběhu, písniček i do Freddiho jako člověka zamilovala. Zrodila se hvězda se mi taky moc líbil, Bradley a Lady Gaga spolu byli fakt hezký. :)
    Ale třeba Grindewaldovi zločiny mě zas tolik nebavily :/


    GrünHauz
    Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to původně ani enchtěla jít! :D Do kina na Bohemian jsem šla úplně náhodou.

      Vymazat
  8. Já jsem možná jedna z mála, kterou film Bohemian Rhapsody nechal naprosto chladnou - asi jsem toho od filmu čekala více :) Zato film Zrodila se hvězda se mi libíl moc - songy z něj si pouštím možná až moc často :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak písničky ze Zrodila se hvězda jsou skvělý, co si budeme :D

      Vymazat
  9. Pár filmů jsem viděla (Bohemian Rhapsody, A Star is Born a The First Purge). Všechny tři se mi dost líbily.
    A na ty ostatní se ráda podívám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme ráda, že jsi objevila třeba něco nového :)

      Vymazat
  10. Z týchto filmov som videla iba rodinku úžasných a úplne súhlasím s tvojím názorom
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, to jsi stihla opravdu hodně filmů! Pár z nich jsem taky viděla. Miluju naprosto A star is born, u kterého jsem samozřejmě brečela a písničky mě provází ještě několik měsíců po zhlédnutí. Na dvojku Úžasňáků se stále chystám. Jedničku miluju a plánuju si dát re-watching (říká se tomu tak?) a pak navázavt dvojkou.
    Bohemian Rhapsody bylo neuvěřitelný! Moc se mi to líbilo. Tolik jsem toho o Queenech netušila.
    A dvojka Fantastických zvířat mě osobně dost zklamala. Málo magických bytostí. Co se stalo s Quenií? Nebo Tina? kde jako byla většinu filmu a většinu akce? Naprosto neschnopná postava, kterou nikdy nebudu mít ráda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V roce 2018 jsem byla vyloženě filmová :D Já jsem u hvězdy taky brečela, to je normální :D
      Nevím, jestli se tomu říká rewatching, ale dávalo by to smysl.
      Tinu nesnáším. A Quenie byla přece na konci a říkala Grindewaldovi, že musí být citlivý.

      Vymazat
  12. Ze začátku jsem viděla snad všechno, ale z hororů nic. Přítel na ně moc není, i když předchozí díly očisty jsme viděli :D Úžasňákovi 2 byly super. K mým oblíbeným loňským filmům patří Venom, Deadpool 2 a z pohádek Smallfoot :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já se na horory dívám s kámošema :D
      Deadpool 2 byl super :)

      Vymazat
  13. Bohumian Rapsody miluji ! Film od Lady Gaga jsem ještě neviděla a musím to napravit. Užasňakovi 2, ty byli boží. Pamatuji si když jsem byla malá tak jsem 1. viděla snad 100x :D


    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  14. Už si vážně musím pustit A Star Is Born! Úplně jsi mě nalákala :)
    Marky (Books are my life...)

    OdpovědětVymazat
  15. Na tohle jsem děsná. Dostat mě do kina je nadlidský úkon a letos jsem byla jen jednou na Tenkrát v Hollywoodu. Každopádně se chci polepšit a brzo tak zajít. Z těchto filmů jsem žádný neviděla, ale ráda bych koukla na Zrodila se hvězda a Bohemian Rhapsody :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zase neviděla já :D
      Určitě se na ty filmy podívej. Jsou super :)

      Vymazat
  16. Bohemian Rhapsody a dvojka Fantastických zvířat jsou skvělé filmy! ♥ Ke zhlédnutí Zrodila se hvězda se stále přemlouvám. Písničky jsou skvělé, ale samotný děj mě ani z ukázky nijak neláká... :/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)