Kecálkov I. - Gabux

Kecálkov I.

by - 21:09



Tento typ článků bude typicky vykecávací. V každém tomto článku bude něco, o co se chci podělit. Respektive více věcí, co se mi v poslední době stalo nebo na co se těším, či co mě trápí a potřebuji se z toho vypovídat. Tak jdeme na to!

we♥it

Několik lidí, které znám v reálu znají můj blog. Je jich ale více, než bych chtěla. A tak se trošku cítím svazována tím, co napsat a co ne. Co na sebe prásknout a co ne. Ne že bych měla třeba strach, že to použijí proti mně. To ani ne. Jen se mi nelíbí ten pocit. Ale věřím, že mě brzy přejde!


we♥it

Už je to přes rok, co začala má tetovací mánie. V listopadu, a to přesněji 25.11.to byl rok do prvního tetování. Vlka. Tetovat se začínal kolem jedenácté a dokončoval se chvilku po druhé hodině. Následovala sovička, která byla vytetovaná 6.6. 2016 v 16:00, ale reálně se tetovat začala až něco po páté hodině a něco po sedmé se dokončovala. A nakonec mi přibyla kočičí láska a to 15.9. 2016 na kterou jsem dobíhala na pátou hodinu a odcházela jsem něco po sedmé, jestli si dobře pamatuji. A víte co? Mám absťák. Nutně potřebuji nové tetování. Mám už vymyšlené i jaké a vím ke komu půjdu. Budu se muset ozvat a domluvit termín. Ale tak hlavně, že mám šetřit.


we♥it

Poslední dobou neuvěřitelně přemýšlím nad budoucností. Co bude za rok. Za dva. Za pět let. Jaká budu já? A kdo bude se mnou? Budu mít už trvalý vztah a třeba myšlenky na děti? Či hezký baráček? Co ze mě nakonec bude? Milion otázek naskakuje a mně nezbývá nic jiného, než si odpovědi pohádkově malovat, protože nedokážu odpovědět ani na jednu. Možná jen tak, že doufám, že budu šťastná.

we♥it

Vánoce. Pro mě svátky klidu a míru. Příjemné trávení chvil s rodinou, zapáleným krbem, cukrovím na stole a svařáčkem v ruce. Dodržování tradic, jako je držení hladovky, kvůli zlatému prasátku, lití z olova, házení bačkorou či pouštění lodiček je samozřejmostí.
Ale pro některé to jsou svátky stresu. A tak by to být podle mě nemělo. Vánoce nemají být o dokonale uklizeném domě nebo o dárcích. Mají být o rodině a to by si měl každý pamatovat.


we♥it

Nemám čas. Nechce se mi. Měla bych. To počká. Tohle jsou asi momentálně nejčastější myšlenky, jakmile začnu myslet na maturitu a vysoké školy. A opravdu bych měla začít něco pořádného dělat. Měla bych se překonat a pracovat. Mám na to, já vím, že mám. Když to totiž neudělám, tak mi to proklouzne skrz prsty a já si budu pak jedině nadávat.


we♥it

Ale na druhou stranu mám ze sebe radost. Aspoň malinkou. Začala jsem docela pravidelně psát a už jsem si na to tak zvykla, že se do toho nemusím ani nutit a chce se mi. Z tohoto postupu mám opravdu radost.


we♥it

Musím začít víc číst ty povinné knihy. Teď hned. Takže slavnostně přísahám, že do konce roku přečtu aspoň tři povinné knihy! A udělám aspoň dalších pět čtenářských deníků. Pokud se mi to povede, můžu si objednat šaty. Pokud ne, tak si měsíc nikde nic neobjednám. Tak. A je to černé na bílém a platí to.


we♥it

Přes vánoční prázdniny si udělám seznam věcí, co chci za rok 2017 zvládnout. A udělám to chytře. Za každé splnění snu či prostě cíle, se nějak odměním. Protože potřebuji dostat do života nějaký řád a konečně se nevymlouvat jen. Musím se přestat flákat. Potřebuji změnit pohled na svět a věci v něm. A na věci, co mě třeba nebaví.


we♥it

Po maturitním plese se rozhodně vrátím ke své milované fialové barvě, protože ta blond už mě fakt nebaví. Jsem na ni už moc zvyklá. A protože se teď děje v mém životě hodně dobrých věcí a navíc chci změnit svůj pohled na svět, tak potřebuji změnu.


Co se za poslední dny stalo vám? Chcete nějakou změnu? Uvažujete o budoucnosti? Děláte co máte? A proč? :)


Mohlo by se ti líbit

16 komentářů

  1. Tiež niekedy rozmýšlam, čo napísať na blog a čo nie, čo ak si to prečítaju moji známi:D Tetovania tiež milujem, zatiaľ mám len jedno, vlčiu hlavu, ale na jar sa chystám na ďalšie dve a mám ich na pláne oveľa viac:) Nad budúcnosťou rozmýšlam často, aké to bude, keď sa budem musieť o seba starať sama, kde skončím, či mi to pôjde ďalej s blogom.

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tak kromě toho, že nematuruji mi přišlo, jako bych to psala já :D. Hlavním problémem tedy je to, že ani nedokážu určit, co přesně je ten problém, který mě brzdí v tom, abych se mohla cítit šťastná a neřešit nic, někdy mám pocit, že to snad ani nejde...

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky zoznamy, ktoré som si spisovala na začiatku roka skončili nesplnené. A vtedy som prišla na to, že mám chaotický život. Temer vo všetkom. Asi som si na to za tie roky zvykla, pretože aj keď sa snažím dodržiavať nejaké svoje plány, stále ich pozmením poprípade vymením. Ale ako záväzok je to super. Nový rok prináša nové výzvy tak vzhuru do toho. Trimem palce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě většinou taky, ale tak co! :)
      Právě! Nové výzvy! :) Děkuji.

      Vymazat
  4. Nedělám co mám, ale poprvé jdu do nového roku s nějakými těmi předsevzetími, tak doufám, že za rok si řeknu Jo holka, fakt si udělala kus prácě! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pacila sa mi ta cast o tom, ze niektori ludia poznaju tvoj blog a je to potom niekedy divne pisat, co chces lebo vies ze si to precita viac ludi - a hlavne taky, ktorych poznas. Je to pravda a niekedy aj zapas :/

    Pozyvam na narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Ta anonymita má opravdu nějaké ty výhody :)

      Vymazat
  6. Ja som si na začiatku roka tiež spisovala zoznamy a nikdy sa mi nesplnili. Preto ak niečo chcem, tak si to želám počas roka a určite nie na začiatku.

    Čo je dobré to musím mať aj s novoročnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky. Jen si chci poznamenat, co opravdu chci dokázat v tomto roce :)

      Vymazat
  7. Zrovna si tu píšu článek, co bych ráda příští rok stihla a kam se podívala a jsem na sebe vážně zvědavá:) Přeji ti ten nejúspěšnější rok 2017!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zvědavá! Držím pěstičky a do Nového roku jen to nejlepší! :)

      Vymazat
  8. Přesně proto jsem anonym. Kdyby se kamarádi dozvěděli o mém blogu, už by to nebyla taková sranda a taková svoboda slova.
    Maturuješ? Já taky. Proto jsme asi takový emařky, co přemýšlí o budoucnosti, je to na nic. Proč si nedáš hned na ples tu fialovou?

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Asi poprvé v životě chápu to kouzlo anonymity :)
      Ano, ale zatím se mnou maturita nic nedělá :D
      Protože mám fialové šaty na maturitní ples a obávám se, že bych pak byla až moc fialová. :)

      Vymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)