Filmové novinky 2016 očima Gabux I. - Gabux

Filmové novinky 2016 očima Gabux I.

by - 18:09

 Tentokrát se zaměřím na nějaké ty filmy. Konkrétně na filmy z roku 2016. Tak se pohodlně usaďte s popcornem v ruce a pojďme se podívat na ty filmy, které jsem pro vás vybrala do prvního dílu. :)

Tajný život mazlíčků
 (The Secret Life of Pets)


http://www.empirecinemas.co.uk

Žánr: Animovaná pohádka, komedie, rodinný film
Info: USA, 2016, 90 minut
Oficiální obsah: 
Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají.

we♥it

Můj názor:
Pro mě mírné zklamání. Podle traileru jsem čekala mnohem více a zklamalo mě, že samotný trailer byl snad i lepší než výsledný film. Také mě mírně zklamalo, jak málo využili tvůrci tak skvělého nápadu a dali tam opravdu poskrovnu vtipných částí, které by rozesmáli každého.
Tento kousek dost vykrádá hlavní linii Toy Story 1 a 2. Byl pes, přibyl další. Prvně se neměli rádi, ale pak se ztratili a museli táhnout za jeden provaz. Jde prostě vidět, že to není dělané srdcem.
Jsem ráda, že jsem na to nakonec do kina nešla. Byla bych mnohem více zklamaná.
Ale abych jen nekritizovala. Je to poměrně slušná pohádka pro děti či nenáročné diváky s krásnou animací a fajn postavami. Určitě si někoho oblíbíte a rozhodně musím říct, že existují i mnohem horší pohádky než je tahle. Ale znovu se na ní asi jen tak nepodívám.
Kdybych to měla známkovat, jako ve škole, tak to bude taková slabší troječka.


Zootropolis: Město zvířat
(Zootopia)

www.epsilonreviews.com

Žánr: Animovaná pohádka, akční, dobrodružný, komedie, rodinný film
Info: USA, 2016, 109 minut
Oficiální obsah: 
Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda.

we♥it

Můj názor:
Pohádka, která si získala mé srdce. Opravdu se na ní s chutí podívám zas a znovu. Momentálně moje nejoblíbenější pohádka.
Nejvíce se mi samozřejmě líbí pointa celého příběhu, což je to, že každý může být tím, čím chce ať už je jakýkoliv. Také to, že se od svého snu nemá nikdy nechat ničím ani nikým odradit. Krásně ukazuje dnešní dobu odsuzování ať už za víru, barvu pleti či jakoukoliv jinou věc, díky které je člověk jiný.
Je to velmi vtipný kousek krásného animovaného světa. I příběhová linie je přehledná, pěkná a rozhodně každého zaujme. Dokonce i krimi linie se vyvedla a já osobně byla závěrem překvapena.
A nakonec! Miluju lišáka Nicka i zaječici Judy. Mají mezi sebou vztah, který by jim každý mohl závidět. ♥
Jo a mimochodem scéna s lenochody je absolutně a bezkonkurenčně jedna z nejlepších.
Samozřejmě je to jasná podtržená jednička ještě s hvězdičkou!


Dítě Bridget Jonesové 
(Bridget Jones's Baby)

www.womensvoicesforchange.org

Žánr: Komedie, romantický film
Info: Velká Británie/Francie/Irsko/USA, 2016, 123 minut
Oficiální obsah:
Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo.
Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná.



we♥it

Můj názor:
Opravdu třešnička na dortu! Nejlepší zakončení, jaké to mohlo mít. Za mě dokonce nejlepší díl. Ani jedna vyloženě trapná scéna. Milion scén, při kterých se smíchy na zemi válelo celé kino. Opravdu geniální film. Geniální.
Na plátně linie příběhu fungovala skvěle. V životě by to samozřejmě nešlo, ale na plátně. Na plátně jde všechno. A tohle vyloženě s plátnem ladilo. Bridget je stále ta rozpačitá žena, která neví co se životem. Ale s takovou grácií, kterou nemá každá. Nic se netáhlo zbytečně dlouho, příběh se odvíjel svižně a vše dávalo smysl. Postavy se v průběhu příběhu hezky vybarvily a některé zmoudřely.
Za mě vážně vyloženě geniální počin tvůrců na který se mileráda podívám zas a znovu. ♥
Asi nikoho nepřekvapí, že udílím opět jasnou podtrženou jedničku s hvězdičkou.


Nerve: Hra o život
(Nerve)

www.sdccblog.com

Žánr: Dobrodružný, krimi, akční, sci-fi, mysteriózní, thriller
Info: USA, 2016, 106 minut
Oficiální obsah: 
Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah.

we♥it

Můj názor:
Tomuhle kousku se nedá upřít originalita. Výborný námět a přímo geniální využití nápadu. Až mě mrazilo z toho, jak skutečné se mi to zdálo. Protože ono není zas tak těžké něco naprogramovat a lidé rádi ovlivňují životy jiných. Děsilo mě, že by to mohlo existovat. Vidina peněz je lákavá, ale v tomto případě to bylo přímo zahrávání se životem.
Režisér vychází vstříc mladému publiku a film je plný moderních vychytávek a všechny nápady na úkoly zní, jak od ne příliš přemýšlivých mladistvých.
Film nám ukazuje, jak snadné je lidi ovlivnit, když jsou ve hře peníze, sláva a anonymita. Výborné, skvělé a svižné. A trochu té lásky samozřejmě chybět nesmělo.
Ale za mě jednoznačně nejlepší scéna s motorkou a pak ten konec! Opravdu vynikající kousek a ráda se na tento film podívám znovu, i když jsem k němu byla ze začátku nedůvěřivá. ♥
Určitě si to zaslouží jedničku. Možná malilinko slabší, ale stále jedničku.


Deadpool

www.comicbook.com

Žánr: Akční, dobrodružný, sci-fi, komedie
Info: USA/Kanada, 2016, 108 minut
Oficiální obsah:
Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool.


we♥it

Můj názor:
Film, který otřásl světem. Téměř. I když tam není nic překvapivého ani se nejedná o žádnou revoluci filmů inspirovány komiksem, tak je to stejně jedinečný kousek. Kousek plný sprosťáren, vtipů a úžasného hlavního hrdiny.
Není to film pro každého, protože většina vtipů měla sexuální podtext, ale mnoho lidí to pobavilo. Také se mi moc líbilo narážení na ostatní filmy jako například na X-meny.
Určitě mnohé překvapily dobré akční scény, které opravdu stály za to. Mně osobně se i líbily, ty vsuvky hlavního hrdiny.
Co mě moc nebralo, bylo zamotání lásky do příběhu, i když uznávám, že bez ní by to nebylo ono.
Ale jestli je něco opravdu geniálního na tomto kousku, tak to je pojetí titulků. Výborné, vtipné a svěží. Opravdu jsem se pobavila.
Za jedna. Bez debat.


Sebevražedný oddíl
(Suicide Squad)

www.vpdaily.com

Žánr: Akční, dobrodružný, fantasy, sci-fi, thriller, komedie
Info: USA, 2016, 123 minut
Oficiální obsah:
Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu.


www.screenrant.com

Můj názor:
Neuvěřitelně rozporuplný film. Trailer byl dokonalý o tom žádná. Film už měl pár drobných chybiček. Jako první je obsazení Cary Delevingne, která prostě pro herectví nemá vlohy a mně osobně dost kazila požitek z celého filmu. Jako druhé bych určitě řekla, že je to nedostatek místa pro nového Jokera, který tím pádem nejde moc ohodnotit. I když mě osobně příjemně překvapil i v těch pár minutách. No a za třetí určitě závěrečná bitva. Byla milá, byla hezká a ohnivého muže jsem si zamilovala. Ale byla vynucená. Jo a taky jsem moc nepochopila, proč se naši záporáci zase nechali v klidu zavřít.
Ale pojďme k tomu, co se mi líbilo. Určitě musím zmínit písničku Heathens, každý ji určitě zná a je prostě úžasná. Tečka. Z hlediska postav za mě palec nahoru za Jokera, Harley Quinn, Deadshota a Diablo. Ale krokouš byl taky moc fajn! Líbilo se mi i vykreslení postupu vztahů mezi našimi záporáky a našim zamilovaným vojákem. A tu naši miloučkou černošku herečka zahrála opravdu výborně. Nesnáším jí.
A ten konec je na mě zbytečně přeslazenej.
Chvilku po shlédnutí jsem byla z filmu nadšená, po chvíli to ze mě vyprchalo a vidím ty chyby. Za mě taková dvojka. Ale dobrá dvojka!


Očista: Volební rok
( The Purge: Election Year)


www.empirecinemas.co.uk

Žánr: Horor, akční, thriller
Info: USA/Francie, 2016, 106 minut
Oficiální obsah:
Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých.

www.rollingstone.com

Můj názor:
Úplně náhodou jsem narazila na první dva díly a nějak čtrnáct dní na to tenhle kousek šel do kina. To jsem si nemohla nechat ujít. A doufala jsem, že bude zase o kousek lepší než předchozí. A taky že jo!
Zůstal mi tam Leo z druhého dílu, který má ochránit naši senátorku. A je stále stejně sexy se zbraní v ruce, jako ve dvojce!
Moc se mi líbily masky, zapojení "televize" i nakouknutí za oponu vedení toho všeho, kteří ohrozí sami sebe jen aby se zbavili senátorky. Také musím pochválit výbornou hudbu po čas celého filmu. Bylo tam plno zvratů, které překvapily ať už tím, že byly, nebo tím, jak dopadly. Dost se mi líbilo zapojení celé té politické situace do toho světa a ještě více mě potěšil konec, který nám dává naději na další díl. A já doufám, že si Očista udrží svou úroveň jako doteď!
Jediné, co mě zklamalo, bylo to, jak málo se tam objevily ty masky. A občas scénář nedával smysl. Ale když se vžijete do toho filmu, nevšímáte si toho. Je to velmi dobře zahrané, natočené a jsou vybrané skvělé místa.  A cením režiséra za výdrž u tohoto žánru a hlavně u rohoto nápadu, který z obyčejné vyvražďovačky dělá něco neobyčejného.
Za mě jasná podtržená jednička s hvězdičkou!

Les sebevrahů
(The Forest)

www.denofgeek.com

Žánr: Horor
Info: USA, 2016, 87 minut
Oficiální obsah:
Legendární skutečný les Aokigahara, který se s děsivou majestátností tyčí na úpatí hory Fuji v Japonsku, je dějištěm napínavého nadpřirozeného thrilleru Les sebevrahů. Američanka Sára (Natalie Dormer) se do lesa vydává v rámci pátrání po svém dvojčeti – po sestře Jess (taktéž ztvárnila N. Dormer), která záhadně zmizela. Sářin manžel Rob (Eoin Macken), kterého chování Jess dlouhodobě frustruje, není své manželce skoro 10 tisíc kilometrů dlouhou cestu vymluvit. Po návštěvě školy, ve které Jess učí, se důvtipná Sára vydává do lesa samotného. Ve společnosti svého charismatického nového známého, přistěhovaleckého novináře Aidena (Taylor Kinney) vstupuje do lesa, ve kterém by dle důrazných varování „nikdy neměla opouštět vyšlapanou cestu". Na bezpečí obou z nich dohlíží místní průvodce Michi (Jukijoši Ozawa), ale s blížící se nocí jim není schopen setrvání přímo v lese rozmluvit a se zdráháním oba nechává lesu napospas. Vlivem strachu se Sářino vědomí brzy tříští; začíná zpochybňovat Aidenovy motivy, včetně jeho tvrzení, že Jess vůbec nezná. Sara, odhodlaná odhalit pravdu o osudu své sestry, je nucena čelit rozhněvaným a zmučeným duším mrtvých, jejichž obětí se stává kdokoliv, kdo se odváží vstoupit do jejich blízkosti. Tyto zákeřné duše na Sáru číhají na každém kroku, aby ji uvrhli do děsivé temnoty, ve které je nucena bojovat za vlastní spasení.


www.tribute.ca

Můj názor:
K tomuto se snad ani nechci vyjadřovat. Opravdu nepovedený kousek v žánru hororu. Dívala jsem se na to s kamarádkami, které nenávidí horory. Opravdu se bojí úplně všeho. A to jakože opravdu všeho. Ale u tohohle se nebály, což samo o sobě o něčem vypovídá.
Nelíbilo se mi to a bylo to velmi nudné a celou dobu jsem čekala na nějaké to bum, které by předčilo má očekávání a konečně z toho nápadu vytěžilo to, co mohli. Bohužel jsem se dočkala laciného hororu s nesmyslným koncem.
Marně přemýšlím, co bych pochválila. Možná tu jednu jedinou vydařenou lekačku a těch pár chvilek s fajn atmosférou. Třeba ta první noc byla fajn.
Myslím, že kdyby si tenhle nápad vzali Japonci, dopadlo by to tak milionkrát lépe.
Za mě za čtyři. Přece jen jsem viděla horší a úplný odpad to nebyl.


V zajetí démonů 2
(The Conjuring 2)


www.youtube.com

Žánr: Horor, thriller, mysteriózní
Info: USA, 2016, 134 minut
Oficiální obsah:
Film navazuje na fenomenální celosvětový úspěch Wanova filmu V zajetí démonů. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit, aby pomohl svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy.


www.independent.co.uk

Můj názor:
Miluji Sinister a miluji V zajetí démonů. Takže asi není překvapením, že jsem z toho byla nadšená. Ovšem mnohem méně při představě, že po půlnoci jdu sama domů.
Bylo to velmi povedené a předčilo to i mé očekávání. Je to jiné než první díl, ale je to dobré. Dost kvalitních záběrů, výborně vyhrocená atmosféra a skvělé lekačky. A leknete se i tam, kde to čekáte. Duchovno z toho vyloženě dýchá. Opravdu zase nepotvrzení kritiků, že další díly jsou na nic. Tenhle byl úžasný. Možná jsem měla radši rodinu z prvního dílu, ale stejně si veškerý čas a pozornost krade naše dvojice vyšetřovatelů, takže je to asi jedno. A musím říct, že jsem měla u tohohle dílu malinko více stísněnější pocit na hrudi.
Za mě určitě podtržená jednička s hvězdičkou.


V příštích dvou dílech se můžete těšit na:
Než jsem tě poznala, Podfukáři 2, Angry Birds ve filmu, Alenka v Říši divů: Za zrcadlem, Zhasni a zemřeš, Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, Dívka ve vlaku, Fantastický zvířata a kde je najít, Doctor Strange, Smrt ve tmě, Buchty a klobásy, Inferno, Matky na tahu, Hra peněz, Jak přežít single, Bohové Egypta, Neon Demon, Lovec: Zimní válka

A jaký máte názor na zrecenzované filmy vy? A na jakou z chystaných recenzí se těšíte nejvíce? :)

Mohlo by se ti líbit

31 komentářů

  1. Juuu, toľko filmov pokope. Ja som tento rok bola v kine asi 4krát a to práve na Tajný život maznáčikov, Zootropolis a 2x na Deadpoola. Tajný život maznáčkov bol fajn, aj keď som od neho čakala asi tiež trošku viac. Zootropolis bol pre mňa veľkým sklamaním, celý animák bol pre mňa totálna nuda, jediná vtipná scénka boli práve spomínané leňochody a tú som poznala z traileru už naspamäť. Deadpoola som videla prvýkrát v Brne, tam sa na ňom celé kino nonstop smialo, bolo to perfektné, ešte tri dni sme sa o tom bavili s kamarátmi. Potom som prišla domov, vzala mamču na Deadpoola do nášho kina, že to musí vidieť, že je to pecka a zrazu to už nebolo tak geniálne. Asi to bolo tými slovenskými titulkami. Nj, slovenský dabing vie všetko poriadne skaziť. Napríklad takú Teóriu veľkého tresku v slovenskom dabingu neznesiem a pritom v českom dabingu som videla všetky série už asi päťkrát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi první člověk od kterého slyším, že by se mu Zootropolis nelíbil. :X
      Neříkám, že mazlíčci byli vyloženě zlí, ale nijak mě to nenadchlo. :)
      A Deadpool byl geniální a stále je. Já osobně ho viděla jen s českým dabingem, ale fakt se mi líbil. Takže chápu tvé nadšení. :D A nejvíc mě ale zabily ty titulky! :D
      Mně nevadí slovenština, ale u filmů ať u titulků nebo přímo u dabingu mi z nějakého důvodu fakt dost vadí. :X

      Vymazat
  2. Jůůů, tady toho je! :) Já viděla vše, kromě hororů, které osobně nesnáším! :/ Mazlíčcci mě také trochu zklamali, protože, jak si sama napsala, trailer vypadal úžasně! Zootropolis mně ukradlo srdce, strašně se mi líbil nápad o zvířecím světě, který poprvé dodržuje "velikost zvířátek"! Moc se mi líbil i nápad s detektivou! :) U Deathpoolu i Suicide Squat jsem usnula! :D Siucide mi přišlo neskutečně nudné, absolutně nechápu, proč se stal trhákem! Bridge byla opět skvělá a neskutečně vtipná (až na to, že jsem přišla do sálu dřív a viděla závěrečnou fotku, takže jsem věděla, s kým nakonec bude! :D :( ). A Nerve mě strašně zaujal! Ten nápad je opravdu originální a hlavně strašně aktuální a jak říkáš, taky mě to děsilo!
    Vlastně jsme se skoro na všem shodli! :D Super článek! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já horory miluji. A od té doby se méně bojím :D Jinak Očista je sice mezi horory, ale já bych ji tam neřadila. Je to fajn thriller :)
      U Suicide i chápu, že jsi usnula, ale u Dead teda rozhodně ne! Ten byl dokonalej! :D
      Bidget... Abych byla upřímná, tak předchozí dva díly mě nějak extra nebavily. Občas prostě byly trapné a to já špatně snáším :D Ale tenhle díl byla trefa do černého.
      Přesně. Nerve je nadčasové.
      Díky moc! :)

      Vymazat
  3. Super clanok, hlavne na prve tri filmy chcem velmi ist a uz sa ich nemozem dockat :) Inak co sa hororov tyka to ja by som si mohla pozriet iba The Forest, to by bolo tak pre mna :) iny by som urcite nezvladla a nie to este v zajati demonov ach

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Zkus Očistu. To není úplně horor, ale prvky to tam má. :)

      Vymazat
  4. Moc povedená recenze! :)
    Souhlasím s tvým názorem u Očisty, která byla naprosto boží a u Zootropolis. Na Tajný život mazlíčků a naši skvělou Bridget se teprve plánuji mrknout. Jo a ještě na Nerve. Ten film vypadá hodně zajímavě.
    Les sebevrahů mě nebavil, a proto jsem ho ani nedokoukala.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jo Očista a Zootropolis. To jsou boží filmy :3 A Bridget a Nerve si určitě nenech ujít! :)

      Vymazat
  5. Super recenzia ja som bola v kine na tajný život maznáčkov a jednotka samovrahov a neskutočne ma to bavilo. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jednotka samovrahov je Sebevražedný oddíl? Pokud ano, tak musím říct, že v kině mě taky dost bavil. Ale doma už trochu méně :)

      Vymazat
  6. Dost filmů jsem viděla už, ale třeba na les sebevrahů se chystám už delší dobu a ne a ne se dokopat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se nic nestane, když se nedokopeš O:)

      Vymazat
  7. Většinu filmů jsem viděla, ale teda až na ty horory brr.. a naprosto s tebou souhlasím.. :D Taky si mi připomenula že bych se mohla někdy kouknout na Deadpoola, kterýho jsem ještě vůbec neviděla..

    http://strelencino-knizni-doupe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus Očistu. To není takový horor a třeba tě to bude bavit :) A pokud někdy budeš hledat horor, tak Sinister, V zajetí démonů nebo Oculus není šlápnutí vedle :)
      Určitě se podívej :)

      Vymazat
  8. Zootropolis jsem nedávno také viděla a moc se mi ta pohádka líbila. Člověk fakt valí oči, co jsou lidé schopní vymyslet - chudáci predátoři :-D
    Na Bridget jsem zvědavá, ale bohužel asi nebudu mít možnost ji zhlédnout, dokud ten film nebude v televizi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Ale bylo to dokonalé! :D
      Bridget stojí za to, opravdu mnohem lepší než první nebo druhý díl. Máš se na co těšit. Zatím jde stáhnout jen v angličtině, tak snad brzo :)

      Vymazat
  9. Na život mazlíčků se chystám - animáky máme moc rádi (teď naposledy jsme viděli Hledá se Dori). Bridget mě hrozně mile překvapila - jsem ráda, že se nedrželi příběhu z knihy. Deadpool byla pecka - hrozně vtipný, dobře udělaný. Suicide squad byl rozhodně lepší trailer než film no - slabota.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Život mazlíčků. No jsou lepší animáky fakt :) A Bridget knihy jsem nečetla, ale třetí díl byl dokonalej :)

      Vymazat
  10. Tak asi nejsem zas takový filmový fanoušek, jak jsem si myslel - ani jeden z těch filmů jsem zatím neviděl :D I když o nich samozřejmě vím a chystám se na ně, především na Deadpoola a Zootropolis. Na Tajný život mazlíčků jsem přesně takovou recenzi už četl, takže se spokojím s trailerem :) A Bridget si rád nechám ujít, pokud mě teda moje drahá polovička na to neutáhne do kina :D
    ---
    kdyzmyslis.blogspot.cz
    ---

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deadpoola a Zootropolis si nesmíš nechat ujít. To by byl hřích. Ale to je i to, kdyby sis nechal ujít Bridget! Doufám, že Lu zasáhne. :D

      Vymazat
  11. zootropolis, uplne krasna rozprávka tak som sa nasmiala na tých lenochodov a moj chlop sa zalubil do zajacice :D bozinku super rozpravka, a este ked mozem poradit dobra rozpravka pre dospelých je the sousage party- potom som zvedava na tuto recenziu co napises na tu rozpravku :D :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Já miluju to jejich přátelství a lenochodi jsou ráj :D Asi se podívám znovu :D
      Sausage... Chystám se na to a zatím slyším, že je o dobrá kravina :D

      Vymazat
    2. je to skôr neslučná kravina :D ale pozri potom som zvedavá na tvoju recenziu hehe :D

      Vymazat
  12. Viděla jsem jenom Bridget, kterou bych zhodnotila úplně stejně jako ty :). Všechny ostatní filmy z tohoto článku mám na seznamu :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Videla som jedine Bridget Jones, môj prvý film z tejto série, neskôr som si pre kompletnosť príbehu pozrela aj ďalšie dva diely. Osobne ma takéto filmy veľmi nebavia, ale tak niekedy to bolo vtipné a pán Darcy bol fešák, takže sa to dalo pozrieť, no druhýkrát to určite vidieť nechcem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První dva díly mě bavily, ale rozhodně ne tolik, jako ten třetí. :) Ale 100 lidí, 100 chutí ^^

      Vymazat
  14. Nerve jsem viděla před pár dny a taky se mi líbil, hlavně to jak živě si dokážu představit, že něčeho podobného by byli lidi schopní i ve skutečném životě.

    O Očistě mám už několik týdnů napsaný článek a furt ho nejsem schopná zveřejnit. Jednička byla sice lepší, ale zase trojka se mi líbila víc než dvojka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kouzelné, ale děsivé.

      Opravdu? To mně se to díl od dílu líbí víc a víc právě O:) Na článek jsem zvědavá.

      Vymazat
  15. Ty jo, ja som v kine nebola ani nepamätám. A ani neviem, kedy najskôr sa tam dostanem. Inak, horory po mojom zhliadnutí japonskej verzie Nenávisť nemôžem ani cítiť. Už je to pár rokov dozadu ale stále mám rešpekt. V zajatí démonov som nevidela ani jednotku, dvojky by som sa tak isto bála. ALe nejakú super rozprávku by som si už pozrela, takže určite si píšem na zoznam Mesto zvierat. Naposledy som videla V hlave a celkom sa mi to páčilo.
    Ale mám dosť zmiešané pocity z Bridget. Jednotku i dvojku milujem hlavne Marka. Knihu som nečítala, lebo už teraz viem, že vraj umrel. Ale vo filme žije tak je dosť možné, že jej dám šancu.
    Každopádne zaujímavé kúsky... asi si predsa len skočím na nejakú mňamotku. rozmýšľala som Inferno, práve som dočítala knihu. Ale všade píšu že sa vôbec nezhodujú tak neviem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už koukám vyloženě na horory, co hodně pracují s psychikou člověka, protože jsem už na ně zvyklá a tak se ne u každého bojím ^^
      V hlavě je hezká pohádka, ale víckrát ji asi vidět nemusím. Zootropolis doporučuji a nebo ještě mě tak napadá Hotel Transylvánie. Miluji oba díly.
      Mně se jednička a dvojka zas tak nelíbily. Až ta trojka je dokonalá a zbožňuju ji.
      Spíše se podívej na něco bez knižní předlohy. Obzvlášť pokud jsi tu předlohu četla :))

      Vymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)