Neobyčejně obyčejná středa - Gabux

Neobyčejně obyčejná středa

by - 19:41

Růžička, co jsem dostala od taťky za úspěch + capuccino z farmářškých trhů - všimněte si úžasné věty na kelímku. :)

Dnes se toho stalo spoustu. Už zhruba týden vím, že to nebude jen tak nějaká obyčejná středa. Ale vzhledem k tomu, kolik se toho dnes nakonec stalo, se s touto středou musím pochlubit. :)

Začnu asi tím, co už jsem věděla zhruba týden dopředu. Jedná se o teoretickou zkoušku v autoškole. Už od rána jsem byla poměrně nervózní a den vlastně vůbec nezačal růžově. Když jsem jela autobusem na místo uskutečnění zkoušky, potkali jsme nehodu u které byla rychlá a díky tomu provoz řídil policista. Nebylo to zrovna pozitivní povzbuzení. Jakoby nestačilo, že bylo ráno tak hnusně. No, ale nakonec jsem dorazila na místo a přes hodinku čekala, než nás tam pustili. V té chvíli jsem čekala, že mě nervozita opustí, stejně jako je tomu vždy. Nestalo se tak. Ale nervovala jsem se zbytečně! Zkoušku jsem dala na 49 bodů z 50! :)


Poté jsem napsala pár dopisů, pohledů a užila si doma hezké odpoledne. Kolem půl páté jsem se vydala na procházku se psem. Bylo krásně, sluníčko svítilo, tak jsem se vydala na náměstí Jiřího z Poděbrad, které mám tři minutky od bytu. Celou dobu se to zdálo jako obyčejná procházka. Bylo fakt krásně, takže jsem začala fotit. A najednou mě oslovil pán. A začal mi vyprávět. Představil se a řekl mi o sobě spoustu zajímavých věcí. Například to, že je z Chorvatska, sbírá fotky od významných českých fotografů za které dává vážně hodně a zná se s panem Janem Saudkem. Má vystudovanou FAMU, přednáší teorii o fotografii a sám i fotí. Také mi řekl něco ze své minulosti a i to, že ztratil svou ženu. Kupodivu mi to nebylo nepříjemné i přes jeho lichotky a docela mi ten čas utekl. Tipla bych, že pánovi bylo přibližně 50 let a matně tuším, že se jmenuje Robert? Nebo nějak na písmeno R. :)
Pohled na Kostel Nejsvětějšího Srdce Páně.
Rozkvetlé stromy mají své kouzlo.
Upozorňuji, že na této fotce není žádný efekt :)
A hezky zblízka :)
A poslední fotka na rozloučenou! 


A jaký jste měli den vy? :)



Mohlo by se ti líbit

9 komentářů

  1. Já měla den "nemocný", moc pěkný kelímek na kávu :)

    OdpovědětVymazat
  2. The world of makeup - Děkuji :)

    Sofie - Tak dokud je to v uvozovkách, tak to ještě jde. :D Že jo? Taky jsem byla potěšená. Na každém kelímku je něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k tak dobrému výsledku! Má středa byla více méně jen ve znamení učení. Měla jsem náhradu praktik a pak jsem byla tak akční, že jsem jela v učení až do večera :D. Což se tak často nestává :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. kávička, pekne nastajlovaná mnam :D sice kavu nepijem
    nádherné fotky ♥ tie rozkvitnuté stromy achhhh škoda ze len moj nos ich nema rad heh :D

    http://teenmumy.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. EsVeronica: Děkují! :) Teda to učení ti moc nezávidím. To mi připomíná, že bych se měla učit na zítřek :D

    Clo Dy: Jojo :3 A ještě ke všemu výborná! :) Děkuji za pochvalu. Tak alergii ti nezávidím :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)