Silvestr a vše kolem něj - Gabux

Silvestr a vše kolem něj

by - 14:29


Tak jsem se rozhodla, že vám povím i o mém Silvestru. Nebude to nic světaborného, ale třeba se pobavíte nebo aspoň zabavíte :)

Letos jsem měla poměrně klidnější Silvestr než byl ten minulý. Strávila jsem ho s kamarádkou.
Den před Silvestrem jsem šla koupit vodku a gumové medvídky, které jsem do té vodky naložila a nechala tam 24 hodin. Řeknu vám, že ti medvídci jsou pak strašně slizcí! Takže jsem je chvíli pak nechala "schnout".

V den D přijela večer kamarádka a my se vrhly první na jídlo a pak na zmíněné medvídky. K tomu jsme jedly různé brambůrky a prostě jsme se stravovaly jak prasátka :D Pily jsme vodku s džusem, povídaly si, jedly medvídky a jiné věci a koukaly střídavě na televizi ( tak jo, popravdě jsem koukali jen na silvestrovské noviny :D ) a na filmy na notebooku. Čas nám strašně rychle utíkal a než jsme se nadály byla skoro půlnoc. Takže jsem vzaly po cestě mého bratra a přesunuly se na přípitek dolů za mými rodiči. Každý jsme něco každému popřáli a přiťukli si. A pak začal ohňostroj, který jen tak mimochodem trval asi hodinu. Každopádně nám stačilo se dívat půl hodinky a už jsme byli zmrzlí až na kost. :)

No a kolem druhé ráno jsem dostala výborný nápad! Půjdu si udělat andělíčka! Tak jsem se oblékly a šly. Po cestě jsme narazily na kámoše tak jsme se asi na půl hodinky zakecaly a pomalým krokem pak pokračovaly. Proč pomalým? No řekněme, že v Kouřimi jsou fakt blbý kostky a ty byly celé namrzlé. Několikrát jsme se málem rozbily. Ale nakonec jsme zdárně došly na staré vala a našla si místečko na andělíčka.

ALE najednou jsem přesně nevěděla jak mám padnout, abych to hned nezničila. Pak jsem to ale vyřešila a prostě si lehla. První moje reakce byla, že to studí což mě děsně překvapilo :D Ale nakonec jsem ho udělala. JENŽE nastal problém 2. Jak vstát? :D Pak díky velice ochotné pomoci kamarádky jsem to zvládla a mám i dokumentaci! :D

A co se týče předsevzetí? 
Dala jsem si jen a pouze jedno. Zhubnout! Tak snad se mi to povede :)

P.S. Ráno (tak dobře, ve dvě odpoledne), když jsem se vzbudily tak venku už byla jen tráva. Chápete, že ve tři ráno dělám andělíčka a ve dvě odpoledne už je venku jen tráva?! :D

Mohlo by se ti líbit

2 komentářů

  1. Zapomněla jsi napsat, že autorem té úžasné fotky jsem já :P :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ses o to přihlásila sama no! :D Jsem zapomněla ^^

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)