0.1 SWAP - Adventní kalendář - Gabux

0.1 SWAP - Adventní kalendář

by - 15:00




Tentokrát tu jsem s článkem, který tu ještě není. A to se svým v životě druhým swapem. Vánočním. S Gabčou jsme na sebe narazily na swaplace. A padly jsme si do oka. Ihned jsme se začaly domlouvat a po celou dobu byly v kontaktu. Byl to úžasný zážitek a rozhodně nelituji, že jsme do toho šla. Šla bych do toho znovu! :)
SWAP je výměna balíčků s druhou osobou po vzájemné domluvě na tématu a ceně. Některé swapy témata ale nemají a ničemu to nevadí. My měly téma. Adventní kalendář. Na každý den jeden balíček. Cenu jsme si na začátku určili za 700 Kč, ale nakonec jsme musely zvyšovat. Docela o dost a to na 1 100 Kč, ale komu by to vadilo, když tam pak našel takové poklady?
Domlouvat jsme se začaly 11.10.  a zhruba měsíc na to jsme si balíčky posílali, aby byla jistota, že do prvního prosince dojdou. A došly!
Předem se omlouvám za horší kvalitu některých fotek. Měla jsem zrovna rozbitý mobil a zrcadlovka nebyla k mání. Ale není to tak zlé! O:)
První se podíváme, co Gabča našla, kromě dopisu, ve svém balíčku ode mě.

Indicie byly následující:
  1. Něco na tvé poklady a to hlavně na cesty.
  2. Něco na provonění domácnosti a zvednutí nálady.
  3. Něco tématického na mlsání.
  4. Něco, co ti bude svítit na cestu.
  5. Něco na pohlazení dětské duše.
  6. Něco malého a užitečného.
  7. Něco na zaznamenávání důležitých věcí.
  8. Něco do tvé sbírky.
  9. Něco, co se výborně hodí na cesty.
  10. Něco na doplnění energie.
  11. Něco na navození atmosféry.
  12. Něco, co tě rozzáří.
  13. Něco na tvé myšlenky a jiné poznámky.
  14. Něco na potěšení rtů a čichu.
  15. Něco na zútulnění místnosti.
  16. Něco pro péči o tvé ruce.
  17. Něco pro potěšení.
  18. Něco pro zkrácení chvíle.
  19. Něco úžasného, co jsem si musela koupit taky.
  20. Něco, co potěší tvé smysly.
  21. Něco na to, aby ses cítila více jako dáma.
  22. Něco užitečného, co mám sama doma a miluji to.
  23. Něco pro péči o sebe samu.
  24. Něco, co miluju.

Takhle to vypadalo zabaleno. Gábinka se zmínila, že se jí líbil balící papír se sobíky v DM, tak jsem pro něj ještě rychle běžela a doufám, že ji potěšil. :) 


A tady nezabaleno. Můžete hádat, co je která indicie. Na konci této části vám to prozradím! :)


Knihu Netvor miluji a sama jsem ji dostala náhodou. Je psaná zvláštním způsobem, ale mě chytla za srdce. Takže jsem ji musela rozšířit mezi další čtenáře. Ten krém s jablíčky je úžasný. Sama ho mám a je jediný, který jsem schopná používat. Dále je tu malá šumivá bombička do koupele s vůní kokosu a ubrousky, které se prostě hodí! 


Další kniha, kterou jsem sama nečetla, ale chystám se na ní. Dále kokosový lůj na rty. Gabča se mi totiž zmiňovala, že miluje kokosovou vůni a značku Yves Rocher, tak jsem to spojila. Dále vidíme vosk od Yankee Candle, který nádherně voní. A také pečený čaj. Já miluji pečené čaje a doufám, že Gabče budou chutnat též.


Dále tu máme flašku My Bottle, kterou sama doma mám a mám ji moc ráda. Dále mimoňovský šampon, protože miluje mimoně. A navíc krásně voní. Také Batiste suchý šampon na vlasy, který chtěla už delší dobu vyzkoušet. Vidíme také v sáčku svícínek se svíčkou. Nesmíme zapomenout na malý kartáč na vlasy, tak akorát do kabelky a tři laky ve světlých barvách. 


Tady vidíme v sáčcích šampon a sprchový gel na cesty. Také lízátka laděné do Vánoc a magnetek. Zmiňovala se, že magnety sbírá, tak snad tenhle ještě nemá. Taky můžeme vidět kapsličky s přesnídávkami, které zbožňuji a na nich dva řetízky. Ten vpravo svítí ve tmě a ten vlevo je pouze třpytivý.


Tady vidíme nádherně vonící svíčky, kterých jsem se málem nevzdala. Vedle manikůru na cesty. Nad manikůrou se nachází černá malá taštička na různé maličkosti a na ní můžeme vidět další dva magnetky do sbírky. Ten koláček jsem si zamilovala. Vedle je bloček, který se mi neuvěřitelně líbí a na něm tři propisky a lékořicové lízátko. Gabča sice lékořici moc nemusí, ale třeba ji to lízátko bude chutnat!

A jak to tedy bylo? 

  1. Něco na tvé poklady a to hlavně na cesty. - Taštička.
  2. Něco na provonění domácnosti a zvednutí nálady. - Svíčky, kterých jsem se nechtěla vzdát.
  3. Něco tématického na mlsání. - Vánoční lízátka.
  4. Něco, co ti bude svítit na cestu. - Svítící řetízek.
  5. Něco na pohlazení dětské duše. - Mimoň.
  6. Něco malého a užitečného. - Kartáč na vlasy.
  7. Něco na zaznamenávání důležitých věcí. - Propisky.
  8. Něco do tvé sbírky. - Magnetky. Tuším, že koláček a ptáček.
  9. Něco, co se výborně hodí na cesty. - Ubrousky se šamponem a sprchovým gelem.
  10. Něco na doplnění energie. - Ovocné kapsičky nebo taky přesnídávky.
  11. Něco na navození atmosféry. - Vosk. 
  12. Něco, co tě rozzáří. - Druhý řetízek.
  13. Něco na tvé myšlenky a jiné poznámky. - Bloček nebo taky sešit.
  14. Něco na potěšení rtů a čichu. - Kokosový balzám na rty.
  15. Něco na zútulnění místnosti. - Svícínek se svíčkou.
  16. Něco pro péči o tvé ruce. - Manikúra.
  17. Něco pro potěšení. - Bomba do koupele od Yves Rocher a ten dlouhý magnetek. (Možná ty magnetky byly jinak)
  18. Něco pro zkrácení chvíle. - Kniha Dýchání pod vodou.
  19. Něco úžasného, co jsem si musela koupit taky. - Ten nejdokonalejší krém na ruce od Manifaktury.
  20. Něco, co potěší tvé smysly. - Lékořicové lízátko a pečený čaj. 
  21. Něco na to, aby ses cítila více jako dáma. - Sada laků.
  22. Něco užitečného, co mám sama doma a miluji to. - My Bottle láhev. 
  23. Něco pro péči o sebe samu. - Její přání Batiste.
  24. Něco, co miluju. - Kniha Netvor.

A co jsem dostala já? No přece dvacet čtyři balíčků!


Přijde mi strašně vtipné, že se obě jmenujeme Gabriely. Celou dobu jsem z toho úplně na větvi.


Indicie pro mě. Můžete teď propustit uzdu své fantazii než vám to prozradím pomocí tuny fotek!


Balíčky byly nádherně zabalené do dvou různých papírů. Po čase jsem pochopila, podle čeho je to baleno, jak mi Gabča slibovala. Schválně, jestli to zjistíte taky! :)


Jako první jsem dostala tyčinku přímo od Šmoulů! Ještě jsem ji nechutnala, takže nevím jak chutná, ale jakmile se uzdravím, tak si ji dám. Vypadá totiž lákavě! :)


Musím s Gabčou souhlasit. Bílá je lepší. A tahle sladkost už není. Kinder bueno mám poměrně ráda, takže na své spotřebování nemusela čekat tak dlouho. Ale byly muka vydržet do 24. prosince na společné focení.


Čokoláda. Kdo by neměl rád čokoládu? U této značky miluji, jak je to už rozděleno do kostiček. A tuhle příchuť jsem ještě neměla, tak jsem na ni moc zvědavá! 


Banánky! Tady mé srdíčko radostí poskočilo. Poslední dobou úplně ujíždím na těchto banánech. No a asi jste si teda odvodili, že už nejsou.


Něco na pečení. Už vymýšlím, na co je použiju. A mám malililinkatý nápad. O:) Už se těším, až ho provedu. A hlavně na reakce!


Ano, bonus. A já si ho otevřela na Mikuláše, protože jsem byla prostě zvědavá! A musím říct, že jsem byla příjemně překvapená. 


Na tuhle masku jsem moc zvědavá. Takové věci normálně nepoužívám, ale nijak se tomu nebráním. Už se na ni těším. Navíc s vůní maliny!


Poslední dobou si často lakuji nehty, takže tuto barvičku s chutí vítám mezi svou sbírkou a už se těším až spolu něco vymyslíme.


U tohoto dárku jsem se musela smát, jak jsem se krásně shodly. Neztratí se a jsou velmi potřebné. Třeba na fesťáky se neuvěřitelně hodí!


Tuhle věcičku nepoužívám a ani nezačnu, proto putovala dál, ale přesto se mi líbí odvaha Gabči dát mi něco, o čem ví že nepoužívám. Palec nahoru! :)


Odlakovač na nehty. Nechápu, jak mohla vědět, že mi ten můj dochází! Opravdu trefný a super dárek. A i když růžovou nemám moc ráda, tak se mi líbí celkový vzhled odlakovače. 


Svačinka, která se neztratí. Myslím, že do školy ideální. Tyhle sice neznám, ale věřím, že mi budou chutnat.


Komu by se tohle nehodilo? No řekněte kdo má dostatek těchto tampónků, které se dají použít skoro na všechno? 


Včera jsem tuto sůl zkoušela. Musím říct, že ta vůně je skvělá. Úžasně navodila atmosféru a pomohla mi se pořádně uvolnit a relaxovat. Takže bomba!


Zase něco na zub. Jasná svačina do školy, protože ve škole mám hlad furt. Už se na ni těším a plně doufám, že mi zachutná. U kokosových věcí to je u mě totiž složité. Buď je miluji nebo nesnáším. Mám divné chutě, já vím.


Tady jsem málem vyskočila do stropu. Úžasná barva! Jsme nadšená a těším se na příležitost tuto rtěnku použít. Už aby to bylo. Za tenhle dárek patří Gabče obrovské díky!


Tohle už taky není. Normálně tyhle věci nepiju, takže jsem se toho trošku bála, ale musím říct, že to chutnalo dobře! Prostě normální pití jak z petky. Nic přeslazeného ani přehnaně aromatického.


Tady někdo opravdu ví, jak mě potěšit. Super! Opravdu jsem si nemohla vybrat lepší slečnu na tento swap. A neuvěřitelně mě potěšil design výrobku.


Víte co miluju? Čaje. A víte na jaké značce právě ujíždím? Na Loydu. A víte na jaké příchuti? Na malinách a jahodách. Takže co bych asi mohla říct na tento dáreček?! 


Pastelky sem, pastelky tam. Pastelek prostě není nikdy dost. Možná je vezmu sebou na hory, kde chci kreslit s dětmi :)


A další omalovánky. S těmi se letos opravdu roztrhl pytel. Koukala jsem na ty obrázky a možná některé okopíruji a vezmu sebou na hory. Mají super obrázky i bez zbytečných titěrných detailů. Palec nahoru.


Tak tohle byla trefa do černého. Vyloženě. Neuvěřitelně nádherně voní a ta vůně drží! Miluju ho a asi jsem našla svůj nový oblíbený šampon o který se s nikým dělit nebudu! Doporučuji :)


A další trefa do černého. Krásně voní, krásně se roztírá a krásně se vstřebává. A i když na tohle mazání nejsem, tak tomuhle nejde odolat. Opravdu nádhera.


A další. Tentokrát sprchový gel. Nádherně voní, nádherně vypadá a je neuvěřitelně příjemný. Takže Gábi, gratuluji.



A tohle byla naprostá bomba, která přišla nakonec. Dlouho jsem si ji přála a dlouho jsem po nějaké pokukovala, takže neuvěřitelně Gábince děkuju za splnění jednoho z mnoha přání.


Z této hromádky je neuvěřitelně těžké zvolit jednu věc, která mě potěšila úplně nejvíce ze všeho. Nejraději bych zvolila minimálně dvě. A to sprchový gel a šampon. Možná i tu sůl. Nebo taky všechno. Ale teda dobře. Ať je to šampon!


Z tohohle kousku to není o nic snadnější. Banánky miluji stejně jako Loyd. Ale dobře. Škrtnu je z favoritů. Pak jsou tam ty srdíčka. Ale dobře. S těžkým srdcem nebudou mým favoritem. Ale stále tu je skvělé mléko a ta aroma lampa! Srdce mi krvácí, ale ať konečnou jedničkou je...... Aroma lampa i s hvězdičkami!


Tady to mám zhruba jasné. Řekla jsem si, že jídlo budu vyřazovat jako první, když to půjde. Takže výhercem nebo výherkyní v tomto kole je rtěnka!


Vyřazeno jídlo. Vyřadím i omalovánky. Co zbývá? Odlakovač, pastelky, srdíčkové formičky a lak. Pastelky vyřadím. Odlakovač též. A teď ta otázka. Kdo bude výhercem? Lak nebo formičky? Po delším uvažování vyhrávají formičky!


Do růžového papíru byly baleny věci, které se pijí nebo jí. Snadné že?
Nakonec bych chtěla říct, že jsem neuvěřitelně ráda, že jsem u toho swapu narazila zrovna na Gabču. Doufám, že je spokojená s tím, co ode mě dostala. Protože já jsem z dárků od ní nadšená. Nejvíc na světě mě těší to, že jsem díky tomuto swapu našla úžasného človíčka, plného pozitivní energie. A navíc slečnu, která se umí trefit do potřeb a přání toho druhého! Děkuju! 

A nakonec nabídka pro vás všechny. Kdyby kdokoliv z vás chtěl uskutečnit swap na nějaké téma, nebojte se ozvat. Tyhle věci miluju! :)

A co vy a swapy? Znáte? Posíláte? Nebo se jen díváte? Láká vás to? A kolik věcí jste tedy z indicií uhodly? Které a jak jste na to přišly? Došlo vám, podle čeho Gabča balila dárečky? :)

Mohlo by se ti líbit

10 komentářů

  1. Naozaj veľmi pekný a vydarený SWAP :) Viem si ho predstaviť aj ja :) bolo by to naozaj super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Byl úžasný a pokud swap chceš, tak neváhej, je to paráda :))

      Vymazat
  2. Ježiš to je super swap :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. To je super nápad, adventní kalendář! Vždy jsem dělala vánoční swapy s tím, že jsem si balíček, tak jak přišel poštou, šoupla pod stromeček. V dospělosti mi to trochu vynahrazovalo fakt, že už tolik zbytečností a blbůstek, jako když jsem byla malá, nedostávám :) Oba balíčky jsou moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Přišla s ním Gabča a musím říct, že paráda. Nadšená jsem byla hned :))
      To je ale taky hezký nápad! Možná příští rok. :) Jo musím říct, že já poslední dobou jsem ujetá na zbytečnosti a tak. Prostě :3
      Děkuju :))

      Vymazat
  4. Ahoj Gábinko ☺ tvůj článek je prostě skvělý !! ☺ a moc moc děkuju za tolik chvály a hlavně za úžasný balíček a hlavně Vánoční překvapení ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Gabrielko! :) Jééé děkuji. Ty nemáš vůbec za nic zač! Čistá pravda :)) Jsem ráda, že se líbí ^^

      Vymazat
  5. Pamatuju si. Kdyz se se swapy pred par lety roztrhl pytel a hrozne me to lakalo. Ale nakonec jsem do toho stejne nikdy nesla:) ale tak doufam ze to aspon jednou zkusim:) hlavne kvuli tomu, ze se clovek muze seznamit s nekym, na koho by by jen tak nepoznal:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi bylo asi 13 a propadla jsem. Já šla na swap s cukrovím a bylo to super, byla jsem nadšená a ještě jsem jako bonus dostala řetízek :))
      Určitě zkus, stojí to za to a fantazii se meze nekladou! :)

      Vymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)