Top 15: Co mě dokáže vytočit - Gabux

Top 15: Co mě dokáže vytočit

by - 16:14


♣ Zobrazeno ♣
Kdo tuhle blbou funkci vymyslel?! No vážně koho by nenaštvalo to, že si někdo vaši zprávu sice přečte, ale neodepíše a ještě k tomu, když ví, že vy víte, že si to přečetl! Ta věta je strašně dlouhá a určitě plná chyb ohledně čárek.  Najde se mezi vámi vůbec někdo, koho to nevytočí? Pokud ano tak mu musím pogratulovat.

♣ Vylití něčeho ♣
Nedávno se mi stala taková nemilá věc. Donesla jsem si burčák a položila ho na stůl. Pohodička, upíjela jsem a pokládala. Pak jsem se nějak pohla. Do něčeho jsem drcla a to něco vylilo tu skleničku burčáku! A jako by to nestačilo vylilo se mi to na zdroj od notebooku, smlouvy k bytu, ipad, nějaké dopisy, na bobek a na zem. Jo tohle vůbec nenaštve!

♣ Gábina ♣
Jmenuji se Gabriela a ne Gábina. Nenávidím, když mi někdo říká Gábina a k mé smůle mi tak říká většina učitelského sboru. U spolužáků už jsem si to ohlídala a prostě na Gábinu nereaguju. Přemýšlím, že to zpraktikuju i na profesory.

♣ Pavouci ♣
Vážně nemám ráda, když před spaním narazím na nějakého pavouka a to nejlépe přímo u postele. A jsem přímo nadšená, když ten pavouk někam zaleze. Odmítám spát v místnosti u které vím, že tam někde je pavouk. Nemám ty osminohý a osmioký mrchy ráda. A je mi absolutně ukradený jak moc jsou užitečný a že přináší štěstí.

♣ Nezodpovědnost ♣
Tak když si něco někde domluvím, tak tam snad i dorazím na domluvenou dobu ne? A když už na místo nedorazím, tak o tom aspoň včas informuji druhou osobu. Přímo miluji lidi, kteří nejsou schopni dodržet to, co slíbili.

We♥it

♣ Lechtání ♣
A tohle zase vymyslel kdo? Jsem lechtivá a věřte mi, že z toho skáču přímo 2 metry vysoko. Nesnáším když mě někdo lechtá. A už vůbec ne, když mě lechtá dlouho a odmítá přestat. Největší třešničkou na dortu bývá, když se mi chce ještě k tomu čůrat. Je to týrání a mělo by se to zakázat!

♣ Kradení brýlí ♣
Nesnáším větu - Půjčíš mi brýle? Ne nepůjčím! Ty fakt bez nich nic nevidíš co? Ooo vážně? Neříkej!
Nenávidím když mi je prostě někdo sundá. Za a mám strach, že mi vypíchne oko, za b mám strach, že je rozbije a za c bez nich prostě nevidím! Laskavě by si mohli lidé uvědomit, že když někdo nosí dioptrické brýle tak bez nich většinou vidí absolutní hovno.

♣ Pesimismus ♣
Prosím lidi myslete trochu pozitivně. Ty věty - Ono to stejně nevyjde. Nemá to cenu. Stejně bude hnusně. A podobné si prosím strčte do prdele. Nesnáším negativní lidi. Nemám ráda pesimisty. Fakt ne. Zbytečně mě rozčilují. Vždyť z toho života nemůžou mít nic hezkýho ne?

♣ Zpoždění ♣
A je mi jedno jestli jde o zpoždění vlaku, lidí nebo něčeho úplně jinýho. Já tam jsem včas tak by i ta druhá strana tam včas být mohla. Už jen tak z principu slušnosti.

♣  Nestíhačku ♣
Jsme líný prase a potom občas prostě nestíhám. Nejedná se u mě o to, že bych nestíhala dorazit někam. To zase ne. Na to já jsem i sama na sebe přísná. Spíš jde o věci do školy třeba. Mám to odevzdat 15.10. já na tom v klidu začnu pracovat 13.10. a pak se strašně divím, že nestíhám. A nesnáším, když nestíhám.

We♥it

♣ Blbost ♣
Upřímně řečeno nevím co k tomuto bodu napsat. Nemám prostě ráda blbý lidi, co se ptají na absolutní prkotiny. Nemám ráda lidi, co jsou tak blbý, že si neumí přečíst návod nebo něco a pak se ptají... Nemám ráda blbost.

♣ Nepoužívání smajlíku ♣
Nemám to prostě ráda. Mám pak pocit, že tomu člověku něco je nebo jsem ho něčím naštvala. Takže pokud bychom si někdy náhodou psali tak prosím používejte ty úžasné vynálezy, co se jmenují smajlíci. Díky moc!

♣ Mrkacího smajlíka ♣
Miluju smajlíky, ale tohoto tedy moc nemusím. Nejvíc mi vadí ve formě ;) jinak mě tolik nerozčiluje. Ale tento konkrétní mi vážně leze krkem. Připadá mi děsně arogantní a ironický.

♣ Tlačítko v metru ♣
Nebo spíš lidi, co neví jak to funguje. Pokud kolečko svítí zeleně - musíte zmáčknout, aby se dveře otevřely. Pokud nesvítí vůbec - nemusíte mačkat, dveře se otevřou automaticky. Je vážně tak těžké si toto zapamatovat?

♣ Mačkanici ♣
Kdo by ji měl rád? Je jedno jestli jde o mačkanici v dopravním prostředku nebo třeba kolem Vánoc na Staromáku. Vadí mi, když se na mě mačkají lidi. A nejvíc mi to vadí v tom dopravním prostředku. Protože někteří lidi fakt smrdííí...

We♥it
Bonusový bod:
♣ Fronty ♣
Nerada čekám. Jsem člověk co není trpělivý. A čekání mě vážně, ale vážně nebaví. Pokud někoho ano, tak klobouk dolů.

Bonusový bod jsem připsala, protože jsem si na něj vzpomněla až dodatečně. A vynechat jsem ho prostě nemohla :D

A co dokáže vytočit do obrátek vás? Shodujeme se v nějakém bodě? Jakém? :)

Mohlo by se ti líbit

5 komentářů

  1. S tým menom sme rovnaké. Ja osobne sa síce volám Katarína, ale nemám rada, keď mi niekto povie Katarína. Keď som bola malá, vždy ma tak volala mamina keď som niečo vyviedla a odvtedy, keď mi niekto povie Katarína, mám dojem, že sa na mňa niekto hnevá :) Preto to moji kamaráti nerobia.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že nejsem sama co nesnáší nějaké verze svého jména. Mně prostě vadí, že si všichni myslí, že se jmenuji Gábina a hlavně se mi ani nelíbí jak to zní :D A jméno Katarína je krásné a originální! I když chápu tvůj důvod proč to oslovení nemáš ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to spolu v několika věcech souhlasíme! :D Taky nesnáším, když mi někdo říká "Adélo", protože mám zafixované, že mi tak říkala mamka, když jsem něco provedla. Prostě mi to připadá hrozně hrubé a ani to jméno se mi nelíbí, přijde mi takové nemastné neslané a klučičí :D:D. S tím vylíváním to máme stejně, koupila jsem si novou myš k PC, krásnou podložku... a první den jsem na ní vylila snad to nejsladší pití na světě - energy drink :D lepilo to všechno ještě asi po 6526. umytí, teď už je to naštěstí v pohodě :). A nedochvilnost nesnáším taky, buď jsem všude o 15 minut dřív a nebo zase pozdě, ale když pozdě tak fakt fest pozdě, ať už to za něco stojí :D :DD.

    OdpovědětVymazat
  4. Aaa spoustu veci mamw podobnych (nektere zas uplne opacne), ale nejvic souhlasim se zalezlam pavoukem :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dede: Nemám ráda tyhle hrubé oslovení celkově. Natož když tak někdo říká mně :D Tak aspoň, že je podložka zachráněna :D I když energy drink je dost na levačku. Žíravina jako prase :D
    Já většinou tedy stíhám, ale když už nestíhám tak to jak říkáš stojí za to :D

    Míšo: Pavouci jsou zlo :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)