1.1 TAG: 21 věcí, co o mně ještě nevíte - Gabux

1.1 TAG: 21 věcí, co o mně ještě nevíte

by - 17:50


Vloni jsem ke svým 20. narozeninám vydala článek, který měl zatím největší úspěch a to 20 let, 20 lekcí. Stále jsem za ty lekce neuvěřitelně ráda a za tím článkem si stojím. Ale letos mi bylo 21 a přesto, že se mi to číslo líbí o něco více než pouhá 20 (a není to proto, že už můžu pít i v Americe!), tak jsem na článek úplně zapomněla. Tak to jdu napravit!


Nerada se hádám, protože když jsem hodně vzteklá a naštvaná, tak z toho brečím. A pak jsem naštvaná ještě víc. Logicky.

Miluji knihy i eknihy, ale absolutně nezvládám audioknihy. Nikdy nedokážu udržet pozornost.


Neuvěřitelně ráda zpívám. Ale jsem maximálně falešná. A proto nejvíc ze všeho miluju přátele, kterým to nevadí a zakrákají si se mnou.


Už asi od 15 let mám vymyšlená jména svých budoucích dětí. Obě jsou na A. Plus jedno náhradní pro kluka na E.


Jsem neuvěřitelně nešikovný člověk. Takže když přijdu domů s novou odřeninou nebo někomu z přátel napíšu, že jsem upadla či si objevila modřinu, tak se mi všichni už jen smějou. Ale cítím z toho jejich lásku, takže budiž jim odpuštěno.


Dřív mluvím než myslím a už se mi to párkrát vymstilo.




Mám na svět svůj názor a v některých případech se mnou má rodina úplně nesouhlasí. Což je naprosto v pořádku. Ale ocenila bych, kdyby si občas někteří z nich vyslechli celý můj názor i s tím, proč si to myslím než mi začnou můj názor vyvracet.


Chválím samu sebe a jsem sama k sobě co nejvíc upřímná. A považuju to za jednu z nejlepších vlastností, co mám.


Jsem žárlivá. Občas fakt hodně, ale už jsem se to naučila trochu ovládat a skrývat. Ale stejně si to většinou musím někde vyventilovat.


Hrozně se mi líbí diáře a jejich celá myšlenka. A taky miluju plánování. Ale plánu se nikdy nedržím a diář si vždy vedu tak první měsíc.


Jsem hodně společenský člověk, který se rád setkává s novými lidmi, ale občas prostě potřebuji někam zalézt se sluchátky na uších a nevnímat svět. Být jen sama se sebou. K tomu se váže to, že občas sama se sebou nedokážu vydržet a nutně potřebuji lidi kolem sebe.


Jako nejdůležitější věc na světě považuji jakýkoliv druh lásky.




Všechno dělám na poslední chvíli a občas se za to fakt nesnáším.


Jsem materialista, i když se ze všech sil snažím to aspoň ukočírovat.


Nejvíc ze všeho miluji horory a animovaný pohádky.


Od malička mám velkou fantazii, takže se pravděpodobně nikdy nepřestanu bát tmy.


Nelíbí se mi angličtina a nemám ten jazyk příliš v lásce. Přesto jsem se letos kousla a jsem pevně odhodlaná se ho konečně pořádně naučit, abych se pak mohla konečně věnovat němčině a španělštině, což jsou jazyky, které se mi opravdu líbí.


Nemám ráda pravidla, očekávání, vykání, formální jednání a další různé nátlaky.



Mám pihy snad úplně všude. Nad obočím, v obočí, v uchu, na prstech, na dlani... Všude. A v létě mi vystoupají i pihy na obličeji - ty ale fakt miluju.


I když mám spoustu přátel, tak jen takových dvacet lidí považuji za ty pravé přátele.


Neumím hvězdu a ani šipku. Šipka většinou skončí placákem nebo v lepší případem horním dílem plavek bůh ví kde a nosem plný vody.

A jak jste na tom vy? Je něco, co o sobě víte, ale není to nijak veřejně známé? A jste ochotni se o to podělit v komentářích? Jsem zvědavá! :)



Mohlo by se ti líbit

8 komentářů

  1. Skvělý článek :) V něčem se taky poznávám :D Nerada se hádám, u audiokniih tak akorát usínám a jména dětí mám taky vymyšlená, i když mírně šílená :D A taky vše dělám na poslední chvíli i když se snažím to vylepšit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama. Docela mě zajímají tvá vymyšlená jména! :D

      Vymazat
  2. Sympatický článok. Zaujal ma bod so žiarlivosťou. To je lepšie nejak vyriešiť skôr ako skrývať, lebo presne ako píšeš, skryté musí byť niekde odhalené aj keď na inom mieste :-P Mimochodom páči sa mi kontrast lásky k diárom a robenia veci na poslednú chvíľu :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem žárlivá, ale už dávno ne tolik. Není to nic neúnosného. Jen mi to občas zkazí náladu :D Tak jak sjem zmínila - Já ty diáře neumím vést :D

      Vymazat
  3. Ty bláho, tak teď si mě teda dostala, že považuješ 20 lidí za pravé přátele. To já si troufnu říct o svém příteli a asi 3 kamarádkách, že jim opravdu důvěřuji. Ostatní lidé mě už fakt několikrát zklamali, takže jim nevěřím. Moje vlastnost je, že si hodně pamatuju a nedokážu se přes spoustu věcí přenést aniž bych je zapomněla, ale myslím si, že je to dobře, protože takhle vím, že nemůžu na lidi spolíhat a bezmezně jim věřit a vím, co můžu čekat. Moc věcí už mě asi nepřekvapí. :-D Super článek, Gabi. ♥

    www.outcyrblog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že se to číslo zvětšilo s přechodem na vysokou školu. Jsou tu opravdu úžasní lidé a já vím, že kdyby se něco posralo, tak se o ně můžu opřít. :)
      Já si taky hodně pamatuju. Jsem ochotná odpustit, ale nikdy na tu křivdu nezapomenu. Pamatuju si i křivdu ze třetí třídy :D
      Děkuju!

      Vymazat
  4. to s těmi audioknihami mám stejně :)) s knížkou prolém nemám, le u podcastu nedokážu udržt pozornost a za chvíli nevím o čem tam mluví :))))
    www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)