Top 15: Lidí na instagramu - Gabux

Top 15: Lidí na instagramu

by - 10:57


Už dlouho nebyl tento druh článku, tak jsem se rozhodla to napravit. Tentokrát se chci věnovat našemu fenoménu instagramu. Přesněji lidem na něm. Ale řeknu vám, že vybrat 15 pro mě naprosto top lidí bylo více něž obtížné.
Takže se pohodlně usaďte a jdeme na tu jízdu! :)


Lidé, které už osobně znám



S Aničkou se to má tak, že jsem ji sledovala opravdu dlouho předtím než jsme se víceméně náhodou poznaly na Blogerfestu. A víte co? Je to taková má spřízněná duše. Jsme si v mnoha věcech podobné. Tak třeba obě ve tři ráno nahráváme hlasovky té druhé
A čím mě zaujala na instagramu, že jsem ji začala sledovat? Svou energií. Anička je neuvěřitelně pozitivní človíček, který působí až hyperaktivně! Umí stojku, nevadí ji běhat, ráda píše, umí vařit, nevadí ji nové věci a ráda dělá voloviny. 




S Terezkou jsem se poznala na blogerském pikniku, ale taktéž jsem ji sledovala dávno předtím. Musím uznat, že Terezka je naprosto pohodový človíček s kterým se dá bavit o všem. O životě, o blogování a i o citlivých tématech.
Nevím jistě, proč jsem ji začala sledovat. Ale vím, že ona je jedna z těch stálic, která pravděpodobně zůstane mezi lidmi- které sleduji - napořád. A proč? No jen se podívejte na její profil! Má styl, umí psát, má skvělé tipy a umí výborně upravovat fotky.



S Lindou jsem se potkala na tom samém blogerském pikniku, jako s Terez. A začala jsem ji aktivně sledovat až potom. A dobře jsem udělala! Linda je človíček, který když se do nečeho pustí, tak pořádně. 
Linda je úžasná kuchařka. Umí vařit, péct, miluje diy a zná různé vychytávky jako je třeba kefírová houba. Je to opravdu kreativní človíček s neustálým úsměvem na tváři, který se s vámi rád podělí o všechno, co umí.



Díky Ivě jsem poznala všechny tři slečny výše a jsem ji za to neuvěřitelně vděčná. A samotnou Ivu jsem též poznala na tom samém blogerském pikniku, který pořádala. Iva je ten nejaktivnější človíček, jakého znám. Opravdu. Myslím, že nedokáže v klidu sedět a nic nedělat.
Ivu (ta uprostřed) jsem sledovala, co si jen pamatuju. Přivedla mě k ní její vášeň pro diy. Jenže Iva není jen všeumělkyně, co se týče všemožných diy věcí. Ona je i neuvěřitelně milá a ochotná. A hlavně je neuvěřitelně šikovná a velmi ráda vám s úsměvem se vším pomůže. Zlatý člověk! 

Knižní lidé 



S Věrkou už jsem propsala pár hodin. Nejčastěji jsem se bavily o povinné četbě a dále jsem se jí ptala na různé tipy. Ptala jsem se ji na dobré anglické knihy pro začátečníky, skvělé komiksy a nebo knihy, které bych si neměla nechat ujít. Věrka je přímo posedlá Funko postavičkami a dokonce tvoří i svoje! Ale její posedlostí je i Fantom Opery, Jane Eyre a Pýchou a předsudkem. A miluje krásné hřbety knih a ilustrace. 



Katka je jedna z mála knižních instragamerek, která sdílí s knihami i sama sebe. A to je pro mě neuvěřitelně sympatické. Navíc sama Katka je pozitivní a hodný človíček, který vám rád poradí. Taktéž vlastní pár Funko postaviček a nevšimla jsem si žádné velké posedlosti čímkoliv. Je ambasadorkou Humbookfestu a své role se zhostila s vervou a nadšením.



Lucy má nejraději zimu, takže teď v létě malinko trpí a naordinovala si léčbu čtením. Vlastně upřímně řečeno si myslím, že Lucy čte rychlostí blesku. A mimo to si ráda povídá s lidmi. Minimálně přes sociální sítě. Myslím, že kdybyste jí požádali o tip na knihu v jakémkoliv žánru, tak je vám schopná něco doporučit. I kdyby tu knihu sama nečetla, tak mi přijde, že má poměrně velký rozhled.

Mix lidí, které bych chtěla znát





Terezka, která má kouzelné příjmení, je sama takovou kouzelnou bytostí. Pro mě je to taková víla. Jemná, pozitivní, hodná a vždy milá. A není to ani měsíc, co se ji narodila naprosto rozkošná dcera s úžasným jménem. Tuhle ženu by měli sledovat všichni, kteří hledají pohlazení po duši. Protože přesně to je pro mě její profil. Protože je upřímný a jde na první pohled znát, že vše co zveřejňuje jí jde od srdíčka a s láskou.



Považuju je za jeden tip. Tyhle dva jsem poznala na twitteru a až následně si je našla na instagramu. Tak jako tak jsou neuvěřitelně vtipní a umí si udělat srandu ze sebe i ze svého Týpka. No a taky umí psát. Takže kromě toho, že jsou hezcí a vtipní, tak dokonce i něco umí




Ano, tyhle pakobylky jsou živé. S Ann jsem četla nějaký rozhovor a ten mě přivedl na její profil. A naprosto mě uchvátil. Tahle žena pracuje i se zvířaty o jejichž existenci jsem neměla ani tušení. Nenásilně a naprosto přirozeně v lidech bourá jejich nechuť ke hmyzu. I ve mně. Tuhle slečnu nebudu ani více okecávat, jelikož to prostě musíte vidět!



Přijde mi, že Blanku zná snad každý. Zvedá, chodí, pije cider, učí se, chodí na chemii, NTK je její druhý domov a ráda jí. Ve zkratce? Neuvěřitelně vtipná slečna, která umí neuvěřitelný věci. Ani tak nemluvím o tom, kolik kilo dokáže zvednout, jako spíš o tom, že rozumí chemii. A baví ji. Jo a taky si umí udělat velkou prdel sama ze sebe. Měří asi 150 cm, ale znáte tu hlášku z Princezny ze mlejna - Já jsem malej, ale šikovnej? Tak u Blanky bych to poupravila na - Já jsem malá a občas i šikovná! Ne fakt. Já tu holku žeru. 



Ach ano, další aktivní člověk. Možná bych si z těch holek mohla vzít trochu příklad! Anetka hodně plave a chodí. Ještě jsem nepotkala člověka, který by tak miloval chůzi. Pro mě je to naprosto fascinující, protože já chození moc v lásce nemám. Každopádně její profil je nabitý pozitivní energií a láskou, kterou šíří všude kolem sebe. A ještě k tomu všemu píše skvělý blog, který určitě pomohl nejedné slečně! 



A tady je další maminka, kterou sleduju. Já si ani nepamatuju, jak jsem k Janičce přišla. Prostě se u mě najednou objevila. A upřímně? Jsem za to ráda. Je to usměvavá a šikovná žena, která umí úžasné věci v kuchyni. A taky se umí dobře postarat o svého muže číslo jedna a menšího muže číslo dva. Nesmím zapomenout na to, že je spontánní a má tetování




Naopak u Domči naprosto jasně vím, jak jsem se k ní dostala. Přes skupinu na fb, která se týká nákupů na aliexpressu. Tahle holka má fakt vkus! Taky má svoje kosmetický studio a je posedlá nákupy. A taky kočkama. Hlavně kočkama! Ale je taky neuvěřitelně milá a vstřícná. 



Ivana je úžasná kuchařka a pekařka, která bude vydávat svoji kuchařku! A bude to moje první kuchařka, kterou si pořídím. Už jsem podle Ivanky pekla a musím říct, že to byla naprostá bomba. Rozhodně doporučuji se u ní inspirovat. Na této ženě je neuvěřitelně sympatické, jak se člověku snaží pomoct, radí mu a celkově aktivně komunikuje s lidma. A je rozhodně trpělivá a milá!

Uf. Pokud jste došli až sem, tak vám gratuluji! Rozhodně bylo poměrně těžké napsat tento článek i z toho pohledu, abych neopakovala neustále to samé. Jenže oni jsou opravdu všichni neuvěřitelně milí, laskaví a úžasní. Jinak by se nemohli objevit na tomto mém seznamu!
Prosím vás, vůbec to neznamená, že bych knižní lidi nechtěla osobně poznat! Jasně, že chtěla. Ale nemohla jsem dlouho najít název pro třetí skupinku lidí, protože každý z nich se vlastně věnuje něčemu jinému a "Mix lidí" mi přišlo hrozně suchý.

Co vy a instagram? A jací lidi jsou top pro vás? Doporučte mi naprosto kohokoliv. Jak vidíte, tak sleduju lidi, co cvičí, vaří, pečou, jsou vegani, starají se o zvířata, jsou vtipní, matky a otce... Takže téměř ničím u mě nemůžete mířit vedle. :)


Mohlo by se ti líbit

44 komentářů

  1. Z výše uvedených sleduji jenom Atigu a to už pěknou řádku let :) Já nejraději sleduji na instagramu Meghan Hughes (meghanhughes). Je mi tak nějak sympatický její pohled na svět :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meghan znám, ale já mám radši ty naše české a slovenské lidi :) Jsou mi blíž i tím, že většina z nich vlastně žije ve stejných podmínkách, jestli víš, co tím chci říct :)

      Vymazat
  2. Nepoznám ani jednu z dievčat ale preklikala som si Instagramy a nechápem ako to robíte, že máte všetky tak pekné fotky! :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi osoba plná kreativního šarmu narozená v měsíci, kdy se sklízí úroda, máš ráda planetu Jupiter a bezsrsté kočky.
    Nadto se věnuješ copywritingu a vinyasa józe.

    OdpovědětVymazat
  4. Některé sleduji také, ale nějaké jsou pro mě novinkou, tak je jdu zkouknout :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek plný sympatických lidí a inspirace :) Na instagramu dva z nich sleduji a ráda bych taky své oblíbené lidičky z insta poznala osobně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že to takhle vidíš :)
      Je to naprosto super, když své oblíbené internetové lidi potkáš osobně. :)

      Vymazat
  6. Páči sa mi ako si k jednotlivým vlastníkom IG pridala aj charakteristiku ich osobností, veľmi zaujímavý prístup. Možno to je bežné u takýchto výberoviek, ja som to ešte ale nevidel :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekne spracovaný článok :) Instagram používam rada, najviac sledujem asi blogerky a rôzne celebrity, no mám rada aj príspevky od svojich priateľov. Určite ti odporúčam skvelú blogerku NASKLEE, ktorá má krásny feed a je čerstvou mamičkou :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) Já nejvíce sleduju přátele a právě blogerky. Celebrity mě moc neberou. A díky za tip! :)

      Vymazat
  8. Znala jsem tak půlku vyjmenovaných slečen :) Já bych určitě ještě nevynechala Smoothcooking a Andy z Fitfabstrong :) Jinak Blanku taky žeru - utěšuje mě v mém chemickém zkouškovém :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! :)
      Andy znám i osobně. Super člověk a věřím, že pomohla hodně lidem. Ale tak nějak k ní nemám tak osobní vztah, jako k těmto lidem :)
      Blanka je super! :D

      Vymazat
  9. To je opravdu skvělý a originální článek! Moc děkuji za skvělé tipy, koho sledovat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Jsem ráda, že tě někteří zaujali :)

      Vymazat
  10. Atigu také sleduji, jinak ostatní lidi vůbec neznám, slyším o nich zcela poprvé. Doporučit můžu Jitku Boho, Ráďu z meetmylovelyworl, ta je skvělá maminka, taková optimistická víla :), lovefashionjana, ta hodně cvičí a většinou zdravě jí, plus miluje módu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň máš nové tipy :)
      Janu znám je super bláznivá, ale nemám k ní prostě žádný vztah :) Na ostatní kouknu, díky!

      Vymazat
  11. Žádný z profilů neznám, ale díky za inspiraci koho sledovat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle mě vždy fascinuje, jak mně vždy přijde, že k čemu to bude tenhle článek, že většinu stejně všichni znají a ono ne! :)

      Vymazat
  12. Už jsem si tvůj článek četla předtím, ale dostávám se ke komentáři až teď. Děkuji moc za zařazení mezi top 15 lidí, moc si toho cením a strašně mě to potěšilo. A to co si o mě napsala, to je taky moc hezký :) Jsem moc ráda, že jsem tě poznala a doufám, že se zas brzo uvidíme :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se musíme dohodnout, abychom zase někam zašly! Ráda tě uvidím :)

      Vymazat
  13. Cat & cook znám a mám jí moc ráda a pak miluji dostdobra.cz :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to, že na instáči je dost zajímavých lidí. Přesto se mu budu nadále nejspíš vyhýbat. Na to už jsem asi starý. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou tam super lidi! :D Na instagram nikdy nejsi starý. I moje babička ho má a její starší sestry ho mají!

      Vymazat
  15. Ja milujem instagram, pamätám si ako som tam bola medzi prvými, keď to ešte také slávne a zapredané nebolo ale na druhej strane veľmi rada sledujem dievčatá zo zahraničia, ktoré majú nádherné fotky :) Mohla by som ich tu milión vypísať :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty ze zahraničí moc nemusím. Nějak si k nim neumím vytvořit takový vztah jako k těm našim :)
      Klidně jsi ale mohla hodit nějaký tip :)

      Vymazat
  16. Gábi, to si snad ani nezasloužím. Děkuju :) Zrovna teď ležím na posteli a prokrastinuju... i když možná něco vymýšlím, ale pro mě je to v tuhle chvíli nicnedělání. Já myslím, že je v dnešním světě sociálních sítí těžký sledovat hodně lidí - já jich sleduju hodně. Možná by mě víc bavilo, kdyby na IG přidávali lidi obrázky třeba jen jednou týdně, ale o to víc se nad tím zamysleli... A možná by to chtělo nějakou IG výzvu, když už jsi sepsala takový článek :) Vymysli něco a dopiš. Krásné dny, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zasloužíš! :)
      Taky jich sleduju hodně. O to těžší bylo vytvořit tenhle seznam. A trošku mě mrzí, že jak jich sleduju hodně, tak se ke mně třeba měsíc nedostane od některých ani fotka a já jim pak dělám spam.
      IG výzva možná bude, ale spíše ji budu tlačit na instagram samotný :) Díky za komentář!

      Vymazat
  17. Ježííííš, Gábi, to je krásný! :o <3 Ty jsi vážně zlatíčko! :) Děkuji, udělalo mi to obrovskou radost, jsem ráda, když se moje tvorba líbí a hlavně inspiruje! :)
    Těším se na další srázek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosím tebe. Teď se budu červenat! :)
      Tak se těším, až se zase potkáme.

      Vymazat
  18. Věrka hlavně miluje tenhle seznam. :D Jinak readingwithlucy i sběratelka knih jsou taky moje oblíbené, jsou to holky šikovné. <3

    OdpovědětVymazat
  19. Díky za tipy, postupně je zkouknu, vypadají lákavě. Já mám oblíbenců hodně, ale myslím, že kdo rozhodně nikoho nezklame je zmatkymatky která je nejvtipnější instagramerkou široko daleko:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jich mám víc, ale k těmto mám asi největší vztah :)
      Díky za tip!

      Vymazat
  20. Jako jedinou sleduji Ivču z Cat&Cook, která je skvělá a taky se těším až si pořídím její kuchařku:) Na ostatní mrknu:) Jinak já ráda z českých sleduju ještě Hanču B. (chcibytvlcimak) a pak Karolinu_cz_ a a ze zahraničních maryscupofteaa a nienkke:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přímo nemůžu dočkat! :)
      Karolínu taky sleduju a na Hanču se podívám! Díky za tipy :)

      Vymazat
  21. Vůbec nikoho neznám, abych pravdu řekla :D Instagram sice mám, ale už delší dobu jsem soukromá a mám tam jen svoje přátele a pár lidí mimo moje ,,okruhy". Stejně tam ale nechodím, jen se dívám na story a sem tam něco přidám, takže mi to je ve výsledku jedno :D

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda to mě překvapuje! :)
      Tak to já moc soukromé profily na instagramu nepodporuju. Ale pokud to pro tebe není aktivní sociální síť, tak to chápu. :D

      Vymazat
  22. Takže všechno blogerky? :)
    Všechny mají hezké fotky :)
    Mrkla jsem na insta jen pár z nich a zajala mě např. readingwithlucy, lifestylebirdie a pár dalších :)
    Měj se hezky!

    http://novinky-simic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlastně ano. Mám s nimi dost společného a baví mě. Ale ne všechny mají aktivně i blog :)
      Tak to jsem ráda, že některé zaujaly! :)

      Vymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)