Blogerfest: Pojďme se potkat! - Gabux

Blogerfest: Pojďme se potkat!

by - 19:21



Dnešním článkem vám přinesu jednu úžasnou novinku. Možná jste o tom už slyšeli a možná taky ne. Jedná se o Blogerfest.

A o co jde? Je to první festival pro blogery, instragramery, copywritery a další pisálky. A vlastně je to i pro vás. Lidi, co o založení blogu uvažují nebo je aspoň rádi čtou. Všichni jsou vítaní. Protože kde jinde byste mohli potkat své oblíbené blogery než na blogerfestu? :)

Blogerfest proběhne již tuto sobotu 9.6. od 9 do 20 hodin v pražském divadle Venuše ve Švehlovce. Je to kousek od metra Jiřího z Poděbrad. Pro mimopražské to z hlavního nádraží taktéž není daleko. Kdyby se přece jen někdo bál, že netrefí, tak stačí napsat a můžeme tam vyrazit spolu! :)



Koho na Blogerfestu uvidíte

Vystoupí například Tereza Salte a Sandra Ježková z Elite Bloggers, které si připravili přednášku nejen o tom, jak uspět v blogování, ale také o žhavém tématu - blogy a spolupráce.

Gabriela Bartošovská z blogu Recepty dětem se podělí o zkušenosti s budováním komunity a tím, jak si vytvořit vlastní značku. Je to nejen blogerka, ale také marketérka a spisovatelka.

Lukáš Rada z blogu Two Gentlemen řekne, jak blog propagovat. Vše budou samozřejmě vlastní tipy, které jim společně s Adamem Šafránkem fungují.

Veronika Tázlerová ze Stylish coffee se s blogery podělí o tipy jak na Instagram: jak fungují stories, ale proč se třeba “vykašlat na algoritmus”.

Tématem Andy Pavelcové z Fit&fabulous budou důvody, proč psát blog - je špatné chtít za psaní to peníze? Jak spolupráce ovlivnily svět blogování?

Tereza Dvořáková má úspěšný blog Latereza a je také copywriterkou na volné noze. Rozpovídá se o psaní a o tom, jak psát takové články, které budou chtít lidé číst. A nejen to. Dozvíte se taky, jak psát nadpisy a proč řešit SEO?

Posledním spíkrem bude Kristýna Dolejšová - blogerka, zakladatelka projektu Za normální holky, která nedávno vydala vlastní knihu nazvanou Bez filtru. O “realitě” na sociálních sítích také bude její přednáška. Kristýnka je kouzelný človíček, kterého do života přesně potřebujete! Je báječná a umí lidi nadchnout. Chcete důkaz? Máte ho mít. Nemám ráda běh a celkově sporty. A přesto jsem běžela Spartana. A to jen a pouze díky Kristýnce! 



Výzva pro všechny - pojďte vystoupit na festivalu také

Před festivalem proběhla výzva pro všechny blogery. Každý mohl svou krátkou přednášku s tipem na blogování přihlásit. Kdo to nakonec bude?

Michal Majgot bude povídat o tom, jak se uživit blogem díky přímé propagaci.
Dana Halušková se zaměří na to, jak se dostat z blogerské průměrnosti.
Eliška Pivrncová prozradí, jak vytvořit fotky, co budou mít příběh.
Ivo Veselý je součástí projektu pro blogery BloggersRe - komunitního portálu pro české a slovenské blogery.

Nenechte si Blogerfest ujít

Ať už jste zkušený bloger, copywriter, instagramer… nebo o blogování teprve uvažujete, určitě se dozvíte nové tipy, načerpáte svěží inspiraci a získáte spoustu kontaktů.

Během přestávek budou pro blogery připravené workshopy a možnosti k navázání spoluprací. Došito a Tamarki si připravili tvůrčí workshopy. Zabubnujete si na Cajony, ochutnáte cupcaky od Lelís cupcakes a také si budete moct vyzkoušet, jak krásně psát.

Bude se soutěžit - přímo na místě i na sociálních sítích. O krásné dárky od partnerů: třeba lahve prosecca, poukázky na půjčení koloběžek, o značkové termo prádlo, o výrobky z Biana, krásné a ekologické láhve z e-shopu Nasvacinu, přírodní kosmetické produkty od BioRythme, fotoaparát i prodejny Infoto, ale třeba i outdoorové dárky z Affektu.

S kým navázat spolupráci? Na místě se dozvíte o tom, jak se zapojit do sítě Elite Bloggers, jak si vydělat prostřednictvím Plné peněženky nebo založením e-shopu. Připravená bude celá nástěnka, kde se představí různé firmy a značky.



Kdo za Blogerfestem stojí?

Agentura GetFound se specializuje na linkbuilding - propojuje své klienty s dalšími weby a také často spolupracuje s blogery. Pořádání Blogerfestu považují za důležitou součást budování vztahů s blogery, zároveň taková akce v České republice zatím chyběla.

A víte co je nejlepší? Že rozhodně nepůjdete domů s prázdnýma rukama. Blogerfest vám nepřinese jen nové lidi, skvělou atmosféru, úžasnou příležitost, kontakty, rady a nezapomenutelné zážitky. Bude tam i tombola! A kdo by nemiloval tombolu? 

Já osobně jsem vyhrála krásný Doller. Což je motivační diář neboli pomocník na cestě za vašimi sny. Nikdy jsem žádný diář neměla o to větší to je pro mě výzva a už se neuvěřitelně těším, až se do toho pustím! 
"
Nedatovaný motivační diář, který ti pomůže splnit si své sny. Díky svým originálním funkcím poslouží jako organizovaný nástroj seberozvoje a sebemotivace. Měj své sny, plány a nápady na jednom místě a využívej svůj čas efektivněji a nezapomínej."

Tyto informace vám nestačí a chcete vědět víc? Tak na to je jednoduchá pomoc. Na stránkách blogerfestu najdete kompletně vše.
Zaujalo vás to a chcete jít? Tak neváhejte a kupujte vstupenky!


Budu se na vás těšit! Přijdete? :) Věděli jste o blogerfestu? :)




Mohlo by se ti líbit

12 komentářů

  1. Škoda že to mám tak trochu od ruky ale za iných okolností by som určite išla. Určite by som nabrala množstvo inšpirácie aj keď neviem či ako mamičkovska blogerka by som sa medzi tou mládežou nestratila a nepôsobila ako päsť na oko 😂. Taktiež sa od dieťaťa odtrhnut na druhý koniec republiky je temer nemožné.
    Každopádne je to super akcia a raz sa možno niečoho takého ucastnim. Veď keď malý príde do puberty a mama bude najtrapnejšia na svete, budem mať času habakuk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že to nebyl první ročník, takže se snad uvidímě příště! :)

      Vymazat
  2. Super, už se těším až se tam potkáme. Bude to super akce :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  3. škoda, že som tak ďaleko, lebo to vyzerá ako naozaj super akcia <3

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá lákačka, docela mám teď chut udělat si výlet do Prahy i když je to dálka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teď mě mrzí, že o tom čtu až teď. :D Ale díky tomuto článku jsem si uvědomila, jak moc nesleduju aktuální oblíbené bloggery :DD, kromě projektu "Za normální holky" - tomu fandím, co to jde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky některé neznala, ale většina mi něco říkala. :) Tak třeba za rok! :)

      Vymazat
  6. Tak já už to bohužel teďka prošvihla, tak doufám, že se bude konat někdy podobná akce :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)