Recenze: Fotoobraz od Saal Digital - Gabux

Recenze: Fotoobraz od Saal Digital

by - 15:18


Jistě jste postřehli, že Saal Digital je velmi vstřícná firma ohledně spolupráce s blogery. Některé blogerky dostaly na vyzkoušení fotoknihu. Já a několik dalších jsme dostaly fotoobraz.

Saal Digital je firma, která nabízí různé produkty pro nadšené fotografy. Ať profesionály nebo amatéry. Na jejich stránkách si můžete vytvořit již zmíněný fotoobraz či fotoknihu. Ale to samozřejmě není všechno. Taktéž jsou tu kalendáře, plakáty či různá přání. Osobně mě překvapila nabídka plakátů a přáníček, protože na tuto nabídku jsem zatím nenarazila.

K této spolupráci jsem přišla, jako většina blogerek. Firma má několik reklam na facebooku a instagramu, kde nabízí vytvoření nějakého produktu výměnou za recenzi. A jelikož, kdo mě sleduje na instagramu nebo mě aspoň trochu zná či déle čte mé články, tak ví, že fotografování rozhodně patří mezi mé koníčky. Takže jsem neváhala ani chvíli a na reklamu zareagovala. A přišla mi kladná odpověď!

Objednávka je trochu jiná, než jak jsme většinou zvyklí. Jakmile najedete na jejich stránky, tak vás zaujme tlačítko stáhnout program. A to je dobře, jelikož přesně tohle tlačítko potřebujete. Stáhne se vám aplikace ve které probíhá zhotovení vašeho produktu od začátku do konce. Vyberete si, co chcete a následně už vybíráte fotografie. Pak už jen stačí kliknout na Dokončit a dokončíte objednávku zadáním adresy a platby.
Já jsem objednávala fotoobraz a mohla jsem si opravdu vybírat!

Nakonec jsem vybrala plátno. Následně si vybíráte rozměry, kde máte opět velmi velký výběr, a pak už na vás čeká nejtěžší část. Zvolit fotografii. Já osobně jsem vybírala přes dvě hodiny a projela jsem všechny možné i nemožné fotografie, které se skrývají v hlubinách mého notebooku. Nakonec jsem zvolila maturitní fotku s rodinou. A nelituji!

V den, kdy mi ho měli doručovat obraz, jsem nedočkavě čekala na telefonát od PPL. A dočkala jsem se. Byla jsem překvapená velikostí krabice. Ale i když mě velikost trošku vyděsila, tak musím říct, že balíček byl až překvapivě lehký. Chvíli jsem přemýšlela, jestli není prázdný!




Když jsem krabici rozbalila, tak na mě čekal skvěle zabalený obraz. Můj první fotoobraz. Ten, který snad udělá radost prarodičům, když na mém maturitním plese nemohli být.
A jaký je? Na dotek i na pohled jde vidět, že je to kvalitní plátno, které je skvěle nataženo. Fotka naprosto odpovídá fotce, kterou jsem jim poslala. Kvalitou i barvami.
Oceňuji i obrázkový mini návod na to, jak připevnit ty dřevěné pacičky.



Rozhodně musím pochválit komunikaci. Jelikož často zapomínám, tak jsem zapomněla i na svůj voucher. Ale oni se ozvali s tím, že si všimli, že mi propadl a jestli ho chci prodloužit. No nejsou zlatí? A v emailu jsou opravdu milí a ochotní.
Taktéž musím pochválit rychlost. Objednala jsem a během pár dní jsem to měla doma. A skvěle zabalené! Rozhodně se obrazu nemohlo nic stát.
Co mě trochu mrzelo bylo to, že je třeba si stáhnout aplikaci a vše dělat v ní. To, že musím něco stahovat, abych dostala to, co chci, mi ze začátku vadilo. Ale pak jsem pochopila, proč je to tak udělané a musím uznat, že to mají dobře vymyšlené. I když je velmi dobře udělaná a je velmi intuitivní, tak jsem v ní přesto chvíli bloudila.



Tak si to hezky shrneme. A aby to bylo přehlednější, použiji jednoduchý plusový a mínusový systém. Jdeme na to.

+ Komunikace
+ Rychlost
+ Zabalení balíčku
+ Kvalita (barvy, plátno, upevnění)
+ Poměr cena a kvalita
+ Aplikace v češtině
- Nutnost stáhnout aplikaci

Spokojená jsem tedy byla na 95%

Jak vidíte, tak jsem dokázala vymyslet jen jeden mínusový bod a to pro tu aplikaci. A jestli jste pozorně četli, tak ani ten bod není tak úplně záporný.



A závěr? Ten je naprosto jednoduchý a logický. Pokud sháníte kvalitní výrobky s fotografiemi, tak Saal Digital je firma přímo pro vás. :)

A co vy? Máte nějaký fotoobraz? Nebo zkušenost s touto firmou? Zaujalo vás to? :)


Mohlo by se ti líbit

20 komentářů

  1. To je super, měla bych pár tipů na některé rodinné fotografie, které bych si nechala takto vyrobit :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle, takový fotoobraz z maturiťáku by taky u nás v rodině udělal radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prarodičům udělal radost obrovskou! :) Je opravdu kvalitní.

      Vymazat
  3. Zaujímavé, že sa takto zamerali na svoju aplikáciu. Zaujímalo by všetko za tým business modelom :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý typ. Já většinou takovým firmám moc nevěila, ale recenze mi vždycky pomohou změnit názor, takže pokud něco budu chtít udělat, už vím kde :D


    Juno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla taky nedůvěřivá, ale co jsem mohla ztratit? :) A nakonec jsem byla jen příjemně překvapená. :)

      Vymazat
  5. Fotoobraz nemám žiaden, no vyzerá celkom fajn, škoda tej aplikácie. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda, ale něco za něco. Výrobek je opravdu kvalitní! :)

      Vymazat
  6. To je zajímavá možnost spolupráce, fotoobraz vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi kvalitní a udělal radost. Jsem ráda, že jsem do toho šla :)

      Vymazat
  7. Mně přijde zvláštní, jak moc rozsáhlá je ta propagace, kolik blogerů už recenzovalo.. ale všichni vesměs chválí, tak možná na ty vánoční dárky nějaké plátno zvážím, vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to sice zvláštní, ale na druhou stranu... Výrobky jsou opravdu kvalitní a firma se dobře dostala do podvědomí lidí :)

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Já jim ji odpustila, ale bez ní by to bylo ještě lepší :D :)

      Vymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)