0.9 Tag - Šílenější dotazník - Gabux

0.9 Tag - Šílenější dotazník

by - 18:08




Mě ty tagy nějak baví, tak jsem se rozhodla pro další. Tentokrát je trochu odhalující a šílenější, ale komu by to vadilo. Minule jsme se podívali na Mišmaš a tentokrát to je taky takový mišmaš, ale trochu jiný. Obvyklejší. Tak jdeme na to? :)

1) Je nějaká věc, které se nemůžeš ani dotknout?
Syrové maso. Já nevím proč, ale mně to fakt dělá strašně zle. Teď už je to mnohem lepší, ale v minulosti? Brrr. Momentálně se fakt nemůžu dotknout nehty tabule, protože hned mi běží mráz po zádech. Automaticky totiž slyším ten zvuk. A taky mi moc nevyhovuje se dotýkat kříd, je to neuvěřitelně nepříjemné.

we♥it
2) Je nějaký zvuk, který opravdu nesnášíš?
Už jsem ho zmínila výše. Zvuk při ježdění nehty po tabuli Nejotřesnější zvuk na světě. Také mi vadí vysoké tóny. Hlasu, hudebního nástroje, čehokoliv. Nesmím zapomenout na příbor, který jezdí po talíři. Nenávidím to. A pak naše jedny dveře strašně vržou. Ale takovým táhlým zvukem. Je mi z toho vždy zle.

3) Jaké slovo si vymyslela?
Vymyslela jsem spoustu slov, ale příliš moc si jich nepamatuji.Teď si nevzpomenu asi na žádné. Vždy totiž něco vyslovím a jakmile to není normální slovo, tak taky rychle zapomenu. Možná tak čuchiny. Jakoře máme vidiny, slyšiny a čuchiny. Víme ne? Možná to existuje, ale když to řeknu, tak na mě každý divně kouká.

4) Nakupuješ podle letáků, slev a akcí?
Na slevy se dívám. Přece jen taková 50% sleva při prvním nákupu je hodně lákavá věc. Na akce taky koukám. Nejsem bohatá, abych se aspoň nezajímala o tyto věci. Ale jen někdy se nechám zlákat. A většinu akcí a slev stejně nepostřehnu. Ale letáky neodebíráme, takže ty moc neřeším.

we♥it
5) Počítáš někdy kroky při chůzi?
Když se nudím nebo potřebuji něco změřit. Ale poslední dobou už moc ne. V minulosti to bylo častější.

6) Na které seriály se můžeš dívat pořád dokola?
Gilmorovky, Přátelé, Sex ve městě, Teen Wolf, True Blood, Hannibal a American Horror Story. Pro mě nesmrtelné. Momentálně koukám od začátku na Přátele a zbožňuji je. Následovat bude Sex ve městě. Z těch současných musím říct, že American Horror Story je jednička. Nejvíce se mi líbí první, druhá a pátá série. Na True Blood už jsem koukala tak milionkrát a stále mě to neomrzelo. Z Teen Wolf mám nejraději první půlku třetí série, takže tu umím úplně nazpaměť. A na Hannibala nejde zapomenout. Je to legendární seriál, který by si zasloužil větší základnu fanoušků. A ten konec? Famózní. Nikdy jsem lepší zakončení seriálu neviděla. Nikdy.

7) Odpověz na otázku – co je lepší nebo stejně dobré jako sex?
Stejně dobré? Ty věci okolo pak polibek, čokoláda, ovocné smoothie, spánek a pocit, že jsem někomu mohla pomoct nebo vykouzlit úsměv na tváři.

we♥it
8) Už jsi někdy vyhrála nějakou soutěž?
Nedávno, jak jste se mohli dočíst na konci tohoto článku. Byla jsem z toho úplně na větvi! Jinak jsem jako malá vyhrála nějakou malířskou soutěž, ale za tu jsem nic nedostala a jediné, co si pamatuju je, že učitelka mi na ten obrázek říkala, že to sluníčko je strašně infatilní. A pak ten pocit vítězství, že jsem vyhrála, i když jsem odmítla to sluníčko změnit!

9) Jaký máš pocit ve vodě? A co cítíš, když se díváš do ohně?
Miluji vodu. Cítím se v ní jako doma. Zbožňuju válení u moře a zbožňuju válení se v moři a blbnutí tam. Vodu mám ráda odmalička. Vím, že dokáže být nebezpečná, ale stejně jsem z ní nikdy strach neměla. U ohně cítím teplo domova a pohodu. Relax. Uklidňuje mě. Ale nikdy nezapomínám, jak nebezpečný dokáže být.

10) Jaké jídlo a pití bys chtěla vyzkoušet?
Pití? Ještě nedávno bych odpověděla Tatranský čaj, ale už jsem měla tu čest. Tak asi Blue Hawaii. Co se týče jídla, tak bych zhruba před čtrnácti dny odpověděla mexické jídlo, ale to už jsem též ochutnala, ale klidně bych ochutnala i jiné než s jakými jsem měla tu čest.

we♥it
11) Za co měsíčně utratíš nejvíc peněz?
Jídlo. A kraviny. Knihy. Někdy i za oblečení. Ale to jen málokdy. Nejvíce peněz jde pravidelně na jídlo a knihy. Ale co nadělám že? Když miluješ, není co řešit!

12) Jaká vůně se ti nejvíc líbí?
Miluji ovocné vůně. Malina, jahoda, lesní plody. Ale také mám ráda vůni květin, ale ne ve svíčkách. Myslím prostě květiny. Moc mi většinou nevoní čokoláda nebo přehnaná vanilka.

13) Kdybys mohla mít na něco talent, co by to bylo?
Zpěv! Strašně ráda bych uměla zpívat. Miluju zpívání a proto mě tak mrzí, že to neumím. Je pravda, že je mi to vynahrazeno jinými talenty, ale přesto bych ráda uměla i zpívat.

we♥it
14) Jaká byla tvá neoblíbenější hračka v dětství?
Autíčka a koberec na ježdění. Ale i barbíny jsem mohla, jen jsem je nikdy neuměla poskládat zpátky dohromady, když jsem jim odpojila do těla končetiny a hlavu.

15) Jaký dárek ti vždy zvedne náladu?
Ten od srdíčka myšlený upřímně. A strašně ráda bych někdy dostala nějaký zážitek. Taky mě samozřejmě zahřeje u srdíčka kytička. Ale mým velkým snem je dostat obrovského medvěda. Vím, že rodiče by asi nejásali, ale já ho potřebuju!

16) Popište svůj život názvem filmu?
Ale nebude jeden. Můžu zmínit Hra peněz. Taky mě napadá Ženy v pokušení nebo Alenka v říši divů.

we♥it
A co vy? Jak by zněly vaše odpovědi? Nebo o tom napíšete článek? Pokud ano, tak neváhejte mi tu zanechat odkaz! :)





Mohlo by se ti líbit

10 komentářů

  1. V niektorých veciach s tebou tak súcitím - neznášam a ešte raz neznášam ten zvuk nechtov na tabuli a šúchanie polystyrénu (aj teraz, keď o tom iba píšem, mám zimomriavky). A celých deväť rokov som zatínala zuby, keď som písala kriedou na tabuľu. :D Oh, a ešte niečo - tiež by som chcela vedieť spievať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fuj. Úplně mi zatrnulo při popisu těch zvuků :D

      Vymazat
  2. stým surovým mäsom to mám úplne rovnako :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. nemas rada surové maso? :D ja zboznujem mnam ...
    co sa tyka zvuku o tabulu tiez to neznasam anai ked niekto o tanier zaskrie priborom brrr ...

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vadí mi na to šahat. Ale ryba mi neva :D
      Fuj, fuj, fuj. Běhá mi mráz po zádech :X

      Vymazat
  4. Velice zábavný tag :D:D Jen při zmínce tabule a nehty mě bolí zuby :D Opravdu .D Jinak jsem mistr ve výmýšlení nových slov :D třeba být načuřený = naštvaný, vyperlená voda= neperlivá a tak dále :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Fuj už o tom zvuku ani nemluv. :D
      Načuřený taky doma používáme :D Ale vyperlená voda slyším poprvé! :D

      Vymazat
  5. Šahat na křídu taky nemám ráda a jen při představě, že jen při čtení slova nehty a tabule mi přejel mráz po zádech:D

    První série American Horror story byla skvělá, ale pak už mi to kolikrát přišlo dost creepy, i ta řada, kde byla Lady gaga taky nebyla špatná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo. Mně taky. Už o tom nebudeme mluvit. Nikdy! :D

      Mně se AHS líbí stále víc a víc. I když musím říct, že 3. a 4. série pro mě byly dost nudné O:)

      Vymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)