Top 15: Věcí na zimě - Gabux

Top 15: Věcí na zimě

by - 14:31



Dlouho jsem tu nebyla, protože škola a autoškola dohromady to je vražda. Ale vrátila se mi chuť psát. A tak tu pro vás mám další 15 TOP věcí. Tentokrát na téma zima. Přece jen se pomalinku, ale jistě blíží tak jdeme na to. :)

►Sníh◄
Sice je to teď docela vzácné, ale i tak se občas ten sníh objeví. Se sněhem je spoustu zábavy a dává nám spoustu možností, jak si zablbnout venku. A ta atmosféra, kterou umí vytvořit! ♥

►Cukroví◄
S zimou mám svázané Vánoce a s tím i cukroví. A mít po roce zase cukroví je skvělá věc. A nejen to vánoční. Já totiž v zimě mnohem víc mlsám než v létě!

►Vánoce◄
Ach ty Vánoce. V obchoďácích Vánoce začínají už tak v září, ale na většinu z nás padne ta vánoční atmosféra až v tom prosinci. A já osobně Vánoce miluju.

We♥it
►Silvestr◄
Když už jsem u těch svátcích, tak nesmím zapomenout na Silvestr. V minulosti jsem se na něj vždy těšila. Teď už z něj tak odvázaná nejsem, ale i tak mě ten svátek baví.

►Pití◄
Takového pití, co se dělá hlavně na v zimě. Tak například svařák, punč nebo baileys. Já osobně nejvíc prahnu po baileys, ale nepohrdnu ani svařákem či punčem.

►Rodina◄
Přijde mi, že v zimě se doma více držíme pospolu. Nejsme tak rozlítaní a to je příjemná změna.

We♥it
►Oheň◄
Na chaloupce máme kamna. A já miluji chvíle, kdy je v zimě zapálíme a v nich hoří ten oheň. Vždy si zalezu na sedačku a zachumlám se do deky s knížkou a horkou čokoládou nebo čajem a jsem maximálně spokojená.

►Čas◄
Času je stále stejně, ale já osobně mám více tvořící náladu v zimě. Možná je to tím, že mě to rozhodně neláká ven do toho mrazu.

►Hory◄
V zimě se také jezdí na hory. My nejezdíme pravidelně, ale letos již po druhé jedeme děti + tátové. Tentokrát má být 7 chlapů a 18 dětí. Myslete na mě, budu tam nejstarší. A jestli tohle přežiju, tak si zasloužím uznání!

We♥it
►Zimní sporty◄
Já osobně miluji zimní sporty! Bohužel jsem vloni zjistila, že se musím vzdát lyžování kvůli kolenům, ale stejně to letos ještě zkusím, ale stále mi zbývá třeba bruslení! A mně osobně jde bruslení na ledě více než bruslení na kolečkových bruslí.

►Vůně◄
Miluji ty vůně, co se v zimě vždy nesou tím domem či bytem. Je to něco úžasného. A je jedno jestli jde o vůni od pečení, od františka nebo od svíček.

►Akce◄
Nevím proč, ale přijde mi, že v zimě je mnohem více akcí než na jaře a na podzim. Sice jsem z toho vždy unavená, ale baví mě to!

We♥it
►Prázdniny◄
Nemůžu zapomenout na často přivolávané prázdniny.Pár dní odpočinku se vždycky hodí, i když je pravda, že letos si jich moc neužijeme a příští rok to bude ještě horší :D

►Půl roku za námi◄
A opět něco pro nás studenty. Zima označuje, že už jsme přežili půl roku školy a před sebou už máme jen půlku! A to je optimistické!

►Klid◄
Jak v létě se vždy docela rozdivočím a furt bych něco podnikala, tak v zimě se uklidním a jsem spokojená v teple domova. A má to tak více lidí, co jsem tak zpozorovala.

We♥it

A co vy? Co máte rádi na zimě a co ve vás probouzí? :)



Mohlo by se ti líbit

2 komentářů

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)