Projekt 10 dní - Den první - Gabux

Projekt 10 dní - Den první

by - 14:59


Den prvDeset věcí, které byste v tuto chvíli chtěli říct deseti různým lidem.


1) Ondrášku, jsi to nejlepší co mě kdy potkalo! Jsi ten nejlepší kamarád. Jsi na nejlepší osůbka. Můžu ti věřit, spolehnout se na tebe, svěřit se ti se vším, žádat o pomoc a klidně ti zavolat ve 3 ráno a ty mě stejně vyslechneš! 
Jen s tebou dokážu telefonovat 2 hodiny. Jen s tebou jsem klidně vzhůru do 3 do rána. Věřím ti na 100% :)Mám tě ráda takového jaký jsi, i když jsi strašný nervák. :)*

2) Lucíku, jsi jedna z těch osob které věřím. Jsem ráda, že tě v té třídě mám. Jsem ráda, že máme společné názory a to i na lidi. Jsem ráda že si tak rozumíme. Jsem ráda, že jsem tě poznala. No prostě a jednoduše tě mám ráda :)

3) Martino, jsi ten největší magor! Většího neznám. Když jsem s tebou tak chytám křeče ze smíchu! Jsi neuvěřitelně živý člověk co jde do každé kraviny. :D Věřím ti a těší mě, že máme stejný názor na některé lidi :D
Mám tě ráda :)


4) Lucko B. s tebou nejlepší "pomlouvání" i pomlouvání lidí a věcí kolem nás! Ty naše někdy nadržený, někdy zábavný, někdy vážný a někdy o úplných kravinách rozhovory jsou prostě nezapomenutelný! Jsem ráda, že jsem na tebe na tom facebooku narazila. Nezapomenutelný tyhle prázdniny! Mám tě ráda :)

5) Dědečku, už je to 8 let, ale bolí to stále stejně. Měla jsem a mám tě ráda a nikdy na tebe nezapomenu! Navždy v srdíčku! ♥

6) Radku, obdiv za to co děláš. Za tu píli, vytrvalost a energii. I když jsi vážně někdy na zabití a i když si mě kousl tak, že mám modřinu tak i tak jsi dobrý kámoš! :)

7) Pavle, přestaň se podceňovat. Jsi hezký kluk, který si zaslouží milou, hodnou a hezkou dívku. A ty ji najdeš! :) Obdivuji tě za tvoji pracovitost a za to, že pro tebe není nic problém. 

8) Maminko, drž se! Mám tě ráda a ty jsi dokonalá! Nezapomínej na to! A nezapomínej že jsi šikovná, správná, chytrá, krásná a prostě ta nejlepší!

9) Bráško, mám tě ráda. Já vím, že se tak nechovám a mám děsnou radost když jsi pryč z baráku, ale ono to bude vzájemné že? :D Miluji naše rvačka, hádky a společné výlety. Nikdy na tebe nedopustím. Vím, že když půjde do tuhého tak se za sebe postavíme. :)


10) Gabrielo Hudečková (ať žije samomluva :D ), konečně si ujasni co vlastně chceš a jdi si za tím! A přestaň nad vším tak moc přemýšlet!


Tak příště se můžete těšit na: Den druhý- Devět faktů o tobě

P.S. Jedna skoro rok stará fotka s Ondrou. Jo novější nemáme :D 

Mohlo by se ti líbit

0 komentářů

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)